no i klasyka , jak to kurka wodna zajebiscie brzmi na odpowiednim sprzecie , faza sekcji rytmicznej boska ,uzupelniona
reszta brzmien .
teraz na sluchawkach absolutnie tego miodu nie slysze ,owszem jest sekcja rytmiczna ale pozbawiona
calej treści , ale wiem jak to brzmi na dopasowanym systemie , bajka brzmienie.Rytmika sekcji ,swietne basy i urzekające brzmienia średnicy .
Niestety moje Sony sluchaki do takiej muzy nie zostaly zaprojektowane .Chodzi o to iż nie są w stanie liniowo przekazywac bas.Moge wiele dobrego o nich napisać ale w kwestiach basu ,niskich tonów sa wybiurcze , albo brzmi albo jedynie słychac ,w tym wypadku brzmienia basow poprostu jedynie słychać ,nieto że ich jest mało ,nie ,basow jest sporo ale nie trzymają dynamiki ,ekspresji.. Natomiast brzmienie tak od 200hz jest super.
A , gdyby te słuchawki Sony trzymały linowo robienie basow to bylyby jebanym hitem ,to najwieksza ich bolaczka , basy.Natomiast reszta pasma jest bardzo fajna , przyjemna , dlatego na nich słucham czesto.
A mam lepsze brzmieniowo słuchawki , planary ale niestety sa niewygodne ,mecza uszy fizycznie .A w tych Sony moge siedziec 5 godzin a w planarach wysiadam po 20 minutach .
---------------
ktos powie to kup lepsze , odpowiem , wole kupic lepszy oscyloskop i analizator transmisji cyfrowych.