Czyżby zaczynały się na K?
Z początku tak typowaliśmy, ale niestety tego dnia nie zagrały na full swoich możliwości. Z Sansui Karola grają znacznie większym ciałem i nie tak sucho, u mnie nie podjęły walki. Zabrakło im wyraźnie watów dlatego też postanowiliśmy nie brać ich pod uwagę przy bezpośrednim porównywaniu.
Stare PS1000, stare RS1, K1000, ostro. A to w środku to co to?
Hybrydy Mitchell & Johnson MJ2. Z Grado były też RS2 buttonless. Mieliśmy tyle do osłuchania, że dnia prawie zabrakło, trudno to wszystko opisać, ale generalnie sprawdziliśmy każdą konfigurację na tyle wnikliwie, że wrażenia się pokrywają i obaj dowiedzieliśmy się dzięki tym porównaniom więcej niż mogliśmy przypuszczać. Odkryciem dnia były na pewno Focale Clear i to, że naprawdę realistyczny dźwięk można osiągnąć bez wydawania fortuny. Do tego wspólnymi siłami stworzyliśmy najlepszy tor pod Grado jaki kiedykolwiek słyszałem :-) Na razie tyle wstępu, później dodam coś więcej.
@Karol raz jeszcze dzięki za wizytę i że chciało Ci się targać te wszystkie zabawki :-) Nie wspomnę już o pożyczonym ampie i Grado, dzisiaj wstałem wcześniej żeby tego posłuchać, po wczorajszym odlocie na tym systemie nie mogę się już doczekać. Musisz częściej do mnie zaglądać ;-)