>> Leszek, 2012-12-14 13:02:55
hehe ja widocznie nie umiem targować się bo w salunie q21 na temat zmiany ceny za oppo bdp93 postraszono mnie,że są to ostatnie sztuki czy tez sztuka i o żadnych negocjacjach cenowych nie ma mowy.Infantylne :O)aczkolwiek prawdziwe.<<
Boże, dlaczego jak działam w takiej branży, gdzie klient się targuje o każde 10 zł?? Od nowego roku zaczynam rozglądać się za jakimś biznesem a la audio, gdzie niemal każdy klient to romantyczna owieczka gotowa pod wpływem chwilowych emocji i całkowicie kretyńskich przesłanek nakręcanych przez przemysł prasa-wystawy-fora-opinie-guru wpompować do mojej kieszeni 200% marży przy kwotach od 2k w górę za szt. towaru.
Te kable USB to jest niezły czad, tym bardziej, że CD odchodzą w przeszłość, a DACe są na topie. Tu trzeba drążyć.
Najbardziej zdumiewa mnie, że czasem rozsądni ludzie napiszą na takim forum kilka prawdziwych i racjonalnych rzeczy, następnie owieczki, a właściwie baranki to przeczytają, potwierdzą, wydaje się, że co do pewnych oczywistych spraw panuje konsensus między ludźmi zdrowymi na umyśle, a uszatkami, a kilka chwil później ci ostatni i tak bredzą swoje, np. że kable USB zmieniają brzmienie i lecą do salonu wypożyczyć klika na odsłuch.