Pawel, razem z reampem(w tym mc) z tego co wiem facet dał poniżej 1Kzł.
Biedne, nie biedne....jak sobie spojrzysz na wzmaki za 15-20Kzł to czasami mozna sie zdziwić ile tam przestrzeni :)
Mi osobiscie taki montaz nie rpzeszkadza, choc w tego typu konstrukcji widzialbym chętnie p2p :)
Ostatnio na audiostereo widzialem rozbierane foty np. Air Tight....nieco tylko lepiej to wygląda.
Co mi osobiscie sie podoba to ładnie "giecie" ścieżki ala DNM, MBL i pewnie jeszcze kilka innych ktre mi w tej chwili do gowy nie przychodzą :)
...elektrony sie na ostrych zakrętach z płytki nie wysypują :)))
A tak serio wzmacniacz gra bardzo przyzwoicie....choc pewnie stwierdzisz ze to voodoo bo wszystkie grają tak samo :)
No w kazdym razie mi sie wydaje ze ten akurat gra analogowym dxwiękiem z ladną przestrzenią i naturalnym poczuciem obecnoci instrumentów. Dobrze też prezentuje sie pod wzgledem wypełnienia średnicy. Ładnie różnicuje nagrania a do tego zwyczajnie przyjemnie sie go slucha.
Opis podniety dotyczy kombinacji z firmowym preampem pasywnym.
Dla jasnoci to nie byl w moim systemie mój typ, ale sluchaem go przez caly czas jego bytnosci u mnie i jesze bym chetnie rzucil uchem przy okazji nowych płyt....a wykonanie faktycznie DIY....lacznie z obudowa.
Mozna pewnieza ta kase kupic uzywkę np. NAD albo CA które wyonane sa bardziej "przemyslowo" bo niekoniecznie lepiej, a grają przeciez tak samo :)
Do porównań miaem niezlą zalogę i zdarzały sie wzmacniacze szybsze np oraz bardziej klarowne.