Audiohobby.pl

Ostatnio obejrzane.

• Gość
18-03-2011, 21:03
Śluby panieńskie - nie wiem jakie substancje zażywał Bajon, ale chyba depresanty :)

Po spektaklu musiałem sie zneutralizować pięćdziesiatką żytniówki, co dla zdeklarowanego abstynenta jak ja, było nie lada wyzwaniem.

W ogóle wszystko jak u Fredry - Klara i Aniela kąpią sie nago, Radost nawija przez komórke z Dobrójską, Albin paraduje w kalesonach, a w zasadzie w takim pajacyku jak kowboje w westernach.
Całośc kończy cytat z "Królewny Pizdolony".

Zupełnie nie rozumiem, dlaczego do majątku nie wjechała Dykiel na Hondzie. Widocznie zabrali jej prawko.

W ogóle mam świetny dzień - w nocy walnął mi internet, później w/w film, a teraz... "Oczy szeroko otwarte" :)

Przeze mnie - oglądam dwóch jebiących się żydowskich rzeźników. No może przesadziłem - prawdziwy rzeźnik jest tylko jeden, ten drugi to uczeń Jesziwy (i pracownik onego)
Zaiskrzyło, aż pejsy sie im rozkręciły.
Ze względu na odruchy wymiotne film oglądam z przerwami - jednak kowboje (Brokeback Mountain) są apetyczniejsi!

• Gość
18-03-2011, 21:39
Dla szukających staroci - wszystko z lektorem lub subpl

Chomik - W_starym_kinie

Ma dużo fajnych rzeczy - dla Atoposa - "M" Langa (z lektorem)

grisza_1982

• 389 / 5532
  • Zaawansowany użytkownik
18-03-2011, 21:52
Odpowiadasz na wpis
>> 390n, 2011-03-17 16:36:47
Królestwo Zwierząt (Animal Kingdom) 2010
Faktycznie, o zwierzętach - ludzkich.
Mozna sobie darować

No faktycznie bez rewelacji, ale rola mamuśki mocno pokręcona :)

• Gość
18-03-2011, 22:18
Niezłe zgromadzenie szumowin. Muślałem, ze to moderacja na AS :)
Papież przypomina melba (jozwę już zastrzelili)

Zlote Ucho

• 2690 / 5543
  • Ekspert
18-03-2011, 22:39

Dzieki, Egonie za wskazanie !
Akurat "M" juz posiadam (z angielskimi napisami).

BARDZO poszukuje filmow Brakhage\'a - "By Brakhage", ale VOL. 2 (nie 1 !),
najlepiej z Blue Raya wydanego przez Criterion !
Jakos na razie nigdzie nie widzialem !

Widzialem natomiast nowe filmy przyrodnicze BBC na Blue Rayu :
"Human Planet" oraz "Madagascar" i jak zwykle
znacznie lepiej mi sie je oglada od jakiejs tam fabuly.

.....................................................................................................................................
Nikt nie powinien decydowac o NASZYCH wpisach, jesli - nie naruszaja oczywistych norm.

• Gość
18-03-2011, 23:08
Jerzeli sa fani polskiej historii, to na eMule do zdjecia 19o odcinkowy świetny polski serial historyczny Wrzesien 1939 - tak trzeba wpisać, bez przecinków. User YBA - blizej prawdy, o ile dobrze pamietam - 39 odcinków - Atoposowi by sie podobalo - taki mały facet smiga po całym swiecie i pyta o sens zycia, kosmos itp różnych profóf, noblistów, et caetera

Ushuaia PL - doskonały serial eko

W tej chwili dokupuję następne 2 TB, bo filmy dokumentalne osiągnęły 800GB
Jest też nowy Cejrowski :) od 104 odcinka

• Gość
18-03-2011, 23:11
Tu trochę chwalidupstwa :)

• Gość
18-03-2011, 23:11
.

• Gość
18-03-2011, 23:15
No i zapomniałbym:) - reszty nie prezentuję, bo nie chce mi się robic dokładnych screenów - np. cała tvp-historia

Haka

• 3000 / 5542
  • Ekspert
18-03-2011, 23:22
Egon, niezłe zbiory.

Jak ktoś Ci je " buchnie "-  to mogę być ja :-)

• Gość
18-03-2011, 23:42
To mała część - ale podzielić się zawsze mogę.
Nastał czas oglądania - to co mozna było pozbierać - pozbierałem, a są tam nieprawdopodobne kuriosa - filmy III Rzeszy, II RP, oryginały, lektor, napisy. Sam Iluzjon, czyli filmy do 1940 roku ma 1 TB.

• Gość
18-03-2011, 23:44
rozwińmy

• Gość
18-03-2011, 23:47
.

Shakhal

• 627 / 5947
  • Ekspert
18-03-2011, 23:52
Finding Neverland

http://www.filmweb.pl/Marzyciel

Piękny film.

arv

• 61 / 5302
  • Użytkownik
18-03-2011, 23:53
Tematy historyczne najlepiej przyswajałem na forach tematycznych np: Odkrywca.pl . Za filmami, czy serialami z tą tematyką nie przepadam, bo są siłą rzeczy (ograniczenie czasu wyświetlania) zubożone. Dotykają jedynie wierzchołka góry lodowej. Za to w połączeniu z książką, to już jest coś. Jedno generuje impuls poznawczy, drugie pozwala go zaspokoić.

Ja tam kolekcjonuję japońską animację. Ponad 5TB i miejsce na HDD się kończy. Ponad 700 tytułów. Już sam nie wiem ile to lat trwa.

BTW. Właśnie wracam z kina. Obiecałem Młodemu Battle: LA, więc trzeba się było wywiązać. Kino daje lepsze odczucia niż oglądane tydzień temu "badziewie" z kompa, ale i tak ten film jest raczej kiepskim widowiskiem.