Chłopaku, Ty mnie lepiej nie prostuj, mam 192 cm, 95 kilo wagi i szybko się niecierpliwę i nie lubię jak ktos mówi, ze ma ochotę mnie naprostować. Prowokuje mnie to strasznie.
A co do nauki to kto powiedział, że nauka, którą nas raczysz jest ogólna? Co to w ogóle za określenie? brzmi to delikatnie mówiąc dziwnie... nauka ogólna... to sa tylko twoje poglądy. ja znajduję całkiem rozsądne wytłumaczenie w zupełnie innych teoriach. Nie znalazłeś zrozumienia ze swoją nachalną krucjatą na AS, nie znajdujesz jej tutaj. Czy nie możesz uszanować innych - tym bardziej, że piszesz na forum ludzi zakręconych na punkcie zabawy audio. Każdy z nas cieszy się tu z tego, że poszedł o krok do przodu, że coś lepiej się zgrało, że coś fajnie zabrzmiało. To jest własnie nasze hobby! Mnie na przyklad bawi budowanie systemu za bardzo rozsądne pieniążki poprzez optymalizację toru itd. Bawi mnie poszukiwanie kabelków itd. I bardzo sie cieszę, ze wszystko fajnie pasuje pomimo, że nie wydaję na to grubej kasy. Bardzo się cieszylem, że tani zwykły drut miedziany zagrał mi lepiej niż drogie srebrne kable i że mogłem na tej wymianie pozyskac trochę kasy na inne rzeczy! jest tu wielu takich jak ja a walka w każdym wątku z takimi ludźmi i wpajanie im, że tylko im się wydaje, że słyszą jest z góry skazana na porażkę i co ważne bardzo irytująca. Nie słyszysz? dobrze dla Ciebie! Ale nam pozwól słyszec i nas nie nawracaj nachalnie. Widzisz, fajnie się dyskutowało w tym watku... było ok. Nawet nie zirytowałeś mnie - dopuki nie powiedziałeś, że mnie naprostujesz....