Audiohobby.pl

Projekt Orion

HarpiaAcoustics

• 295 / 6017
  • Zaawansowany użytkownik
28-07-2009, 09:38
lancaster
Z tą charczacą 3 charmoniczna może nie być aż tak źle.
Prawdopodobnie jest "zamaskowana" dyfrakcjami na wystających ponad wysokotonowy bocznych częściach obudowy:)))

www.harpiaacoustics.com

gagacek

• 189 / 6023
  • Aktywny użytkownik
28-07-2009, 09:39
>>Ale przygotujcie się na poranny atak debilizmu.
:))))

tak a\'propos:
lancaster
Jak chcesz koniecznie czytać moją pocztę to no problem, daj znać, dam ci hasło i poczytasz sobie ją woli, z resztą nic w niej ciekawego nie ma. Nie musisz od razu wysadzać mojego konta. Wiem ze jesteś ambitny, ale wystarczający jest ubaw z jednego idioty. Nie musisz na siłę do niego dołączać.

lancaster

• Gość
28-07-2009, 09:45
gagacek, jesteś debilem ?
kto czyta twoja pocztę ?
kogo ty wogóle obchodzisz ?

sorki za offtop, ale jeśli to nie żart(idiotyczny uważam) to przeproś....albo lecz sie z urojeń.

gagacek

• 189 / 6023
  • Aktywny użytkownik
28-07-2009, 09:48
Najmądrzejszy to ty nie jesteś, ale to nie nowina. To co napisałeś wystarczy za odpowiedź, dzięki i miłego dnia.

lancaster

• Gość
28-07-2009, 09:50
gagacek, czy ty jestes psychopata wodzu ?
nikt twojej  poczty raczej(nie jestem w stanie tego sprawdzić) nie czytuje a juz na pewno bylbym ostatnim którego coś takiego by interesowało paranoiku z urojeniami.

gagacek

• 189 / 6023
  • Aktywny użytkownik
28-07-2009, 09:52
xyz
>lan, Twój piesek Cię już kąsa ?
Nie kąsam tylko stwierdzam fakty, tyle że tobie nic do tego. Zajmij się swoim marnowaniem czasu. Nieźle wychodzi Ci robienie z siebie idioty, aż miło poczytać.

>Niedługo Harpia będzie Cię po dupie kąsać :)))))
Zapewniam że nie będzie go kąsać, nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie zniżał się do Twojego lotu.

gagacek

• 189 / 6023
  • Aktywny użytkownik
28-07-2009, 09:52
lan jesteś boski, serdecznie Ciebie pozdrawiam;)

Gustaw

• Gość
28-07-2009, 09:53
>> XYZPawel, 2009-07-28 09:44:45

Tekstami typu "nie stać cię" straciłeś moje reszty sympatii i szacunku. Tak, tak wiem gdzie to masz.Możemy się na forach powygłupiać się i nawet podokuczać ale niestety ty upadłeś twarzą w szambo. Czepiać się kogoś w sprawie wykształcenia albo stanu konta może tylko wyjątkowy prymityw. Takie osoby jak ty w życiu prywatnym powinny być omijane szerokim łukiem. Nie chodzi mi o kwestię audio. Ty, w ramach swojej obrony spraw de facto błahych (kolumny głośnikowe) jesteś gotów używać argumentów których czytanie wywołuje wymioty.

lancaster

• Gość
28-07-2009, 09:54
xyz, gagacek vel wodzu vel łowca debili to rasowy kretyn co nie raz udowodnil.
Mam dyskutowac z jego psychozami ?:)))
....wystarczy ze dyskutuje z twoimi - one są przynajmniej tematyczne na serwisie :D

lancaster

• Gość
28-07-2009, 09:57
gagacek, nie przejmj sie ze coś ci się czasami wydaje....tylko najpierw moze zapytaj na PW zamiast wypisywac bzdury/rzucać jakieś chore pomówienia publicznie.

gagacek

• 189 / 6023
  • Aktywny użytkownik
28-07-2009, 09:57
>> Gustaw,
To wszystko co tutaj się dzieje ma niestety drugie dno. Pamiętaj ze on ma żonę i dziecko (ci). Ma chłop problemy z głową a do tego jest naładowany do granic możliwości, obawiam się że teraz boleśnie odczuje to jego rodzina:(((
To przestaje być śmieszne!!!!!

lancaster

• Gość
28-07-2009, 09:58
gagacek, wszyscy czytają twoja poczte i wszyscy wiedzą ze jestes idiota....co do tego pierwszego możesz nie byc pewien na 100%.

lancaster

• Gość
28-07-2009, 10:00
gagacek, znam prywatnie Pawła i nie ośmieszaj sie po raz kolejny mieszając w swoje brednie rodzinę Pawłaxyz.

Patrz na swoją przykładny mężu i tatusiu :))))

gagacek

• 189 / 6023
  • Aktywny użytkownik
28-07-2009, 10:01
lancaster, to co popisałeś powyżej wystarczy za wszystko co mógłbym napisać, jest to wystarczająco żenujące. Ja mówię pas, miłego dnia.

lancaster

• Gość
28-07-2009, 10:04
gagacek, nie dziwię sie.

Skompromitowałes sie po raz kolejny żenujacy idioto pomawiajac mnie o czytanie swojego załosnego PW i pierdzielac o rodzinie Pawła.

Tatuś i męzus. Pozdrowienia dla małżonki i dzieciątek gagacku.
Miłego dnia.