thomsen, ale ty wybrzydzasz. dramat. Już w poprzednim temacie tłukliśmy to samo. Idź odsłuchaj. Chcesz "drogie" dobry środek i górę, kup sobie ultra drogie PSI Audio A21-M Studio (26tys za parę), lepszych obecnie na rynku nie ma. Więcej nikomu nie zawracaj głowy. słuchałem macałem, miksowałem na nich. koniec tematu. To się nigdy nie skończy "a takie złe a tamte to nie, a może droższe, a używanie nie. Mogę Ci zestawić dwa zestawy głośnikowe z przedziału cenowego do 2tyś i za 10tyś które brzmią praktycznie identycznie. 100% sprzętu który mam domu i nie pochodzi z mojego wytwórstwa (nie został przeze mnie zaprojektowany i wykonany, jak moje stoły mikserskie czy kompresory/limitery/korektory) pochodzi z drugiej ręki. Jadę oglądam zabieram do siebie, ale nie zawsze. ponad połowa to zamawiane, trudno co będzie to będzie biorę. Dostałeś na tacy Dynavoice, jedne z najlepiej ocenianych zestawów w przedziale cenowym do 5tyś.
Ale powtórzę jeszcze raz idź odsłuchaj, zobacz co ci odpowiada, kup sobie jakie chcesz pukadełka.