Polecić czy nie :) To też dylemat i ryzyko że dostanie się po łbie. Bo trudno przewidzieć w jakim stanie zostanie zakupiony sprzęt z >polecenia a polecający będzie odpowiadać za wszystko co złe.
Pojęcie > w pełni sprawny< jak przekonałem się kilka razy, jest bardzo szeroko rozumiane.
Dla jednych jest to >lampka zaświeciła się < dla innych znaczy to co znaczyć powinno. Tych innych jest niestety mało procentowo pośród ludzi. Teraz wszystko działa na zasadzie> opylić jeleniowi< zarobić swoje na g..... i jest się OK. Sam musisz wszystko sprawdzić bo taki świat mamy.
Tak więc niczego nie POLECĘ bo wybór musi należeć do ciebie :)
Mogę napisać jedynie czego sam bym szukał po katakliźmie jakimś. Typu chata mi się zjarała, odwiedziny ruskich którym wszystko się należy, kasy nie ma prawie żadnej a chciałbym czegoś posłuchać :)
Obawiam się jednak że w budżecie który podałeś może być ciasno.
Skupiam się na wzmaku teraz:
Rotel serii BX. Np. 820A podobno najlepszy z nich wszystkich. Ale słyszałem jakiegoś z innymi literkami i też był spoko.
Jakiegoś Harman-Kardona HK- któreś z niskich modeli - 6300 np. powinien zmieścić się w budżecie i może zostanie na piwo.
Nie są legendarne hehehehe i dlatego tanie (ale sporą część legend byle H/K może rozerwać na strzępy- wielce niedoceniane konstukcje w większości)
Czy jakieś inne, nie wiem, miałem trochę wzmaków ale jakoś nie mogę sobie przypomnieć żeby któryś mógł sięgnąć wspomnianego Rotela.