Dobiłem do końca i teraz robię sobie wolne :) Będę słuchać muzyczki .
Gramofon sprawdzony- No to jak z tym piwem będzie Hamerze ? Wpadnij kiedy a krata browara będzie heheh
Właściwie to dwie :)
Zabierz tego wzmaka co to go ostatnio wygrzebałeś i jakoś da się radę wypić parę piwek- trochę płyt mam jak by co to się posłucha przy okazji.
Moje dobijanie do końca polegało przede wszystkim na zmianie wypełnienia na nowe. Nawet udało się wyrwać identyczne z firmowym jakie w środku było. Fabryczka gdzieś spod Duisburga robi taką od lat 50 zeszłego wieku hehehe
wychodzi że wypychali standardową watą do ocieplania :)
Zaopatrzyłem się jeszcze w taką - jak chmurka wygląda, fajna taka mięciuśka watka
Jednak po próbach obie powyższe zostały pokonane przez taką jakby ziarnistą, mnóstwo małych i luźnych kłębuszków
Na końcu gdy powiedziałem> oooo ta jest zajebista ! To popatrzyłem na napisy co to jest.
No więc jest to rurkowe włókno poliestrowe, na worku pisze że do wypełniania poduszek :)
Made in Poland Pozdrawiam mieszkańców Szczawna Zdroju :)
Ta syntetyczna owieczka zakupiona w pobliskim Jysk-u
Oczywiście nogi trochę skróciłem i jest teraz OK
no i tak poza koncertem. Boxy grały świetnie nawet w stanie pierwotnym- czyli po wyjęciu ze kontenera na śmieci.
Jestem niemal pewien tego na 100% sądząc po ich stanie z chwili zakupu. Charakter uszkodzeń, zawilgocenie itd... wskazuje że były po prostu wywalone. A ja je odkupiłem od jakiegoś >zbieracza< śmietnikowca. Oczywiście nie mam nic złego na myśli w stosunku do sprzedawcy.
Teraz grają jeszcze lepiej :) Powiedziałbym nawet że o półkę wyżej wskoczyły
Naprawdę Grundigi Box- 1000 polecam- nawiną się to brać
(sądząc po 650-ach i tych 1000 to pewnie wszystkie Box-y z końca lat 70-tych są dobre :) )