Wzmacniacz pionierkowy jest ciężki i trochę ugniata miejsce gdzie stoi-:))) Czy jest niskich lotów-(A-403R)-?
W stopniu wyjściowym pracują tranzystory HEX MOS FET (Direct Energy MOS Power Amp)
W zasilaczu pracują kondensatory (z napisem Audio) 2x10.000 µF.
układ Toshiby TC9163AN,Potencjometr Alpsa.
Co musi mieć wzmacniacz aby stał się wysokim pomijając cenę-? Ja nie wiem dlatego pytam.Tam gdzie mieszkam niestety nie mogę sprawdzić głośność jak on gra bo mam sąsiadów za ścianą-:((((
Poszukałem i pogądałem tabliczki sumeryjskie i nic nie znalazłem na temat magnetofonów, audiofilstwa itp-:((( To jakaś lipa proszę Pana , bubel jednak-:(((. Powiedzmy że drogą zakupu na jakimś internetowym portalu kupię/sprzedam nabędę jak proponujesz wzmacniacz lepszy niż posiadam-jak nie będę mógł go wykorzystać w pełni przez sąsiadów za ścianą-:(((
Może jestem taką osobą która nie ma potrzeby posiadania super audio-sprzętu, może moje uszy nie są jednak audiofilskie prze co nie wszystko słyszę-? Mam za to nie gderającą żonę, psa myśliwskiego który lubi słuchać muzyki,dużo czasu dla siebie bo już na wypracowanej emeryturze i papiery radiowe, w piwnicy rower 3-biegowy ale bez wstecznego biegu... Nic więcej nie potrzebuję i ciesze się z każdego nowego dnia.