Coś mi to lekko "germanią" zaleciało... ale opisy taśmy chromowej jako "Extra". Hm, no nic. Narazie myślę :-)
Cytat: AUDIOTONE w 04-09-2024, 11:09Coś mi to lekko "germanią" zaleciało... ale opisy taśmy chromowej jako "Extra". Hm, no nic. Narazie myślę :-)Wczoraj jak zobaczyłem myślałem RFT albo Telefunken. Te podcięcia pod ledy. Ale szukałem i nie znalazłem i stwierdziłem, że jak nie niemiec to jakiś brzydki japoniec
Fakt, lekko trąci "Tefelunkenem" czy innym germańcem, ale zimno ;)I taki brzydki to on wcale nie jest ;)
Cytat: judasz94 w 04-09-2024, 11:26Cytat: AUDIOTONE w 04-09-2024, 11:09Coś mi to lekko "germanią" zaleciało... ale opisy taśmy chromowej jako "Extra". Hm, no nic. Narazie myślę :-)Wczoraj jak zobaczyłem myślałem RFT albo Telefunken. Te podcięcia pod ledy. Ale szukałem i nie znalazłem i stwierdziłem, że jak nie niemiec to jakiś brzydki japoniecAdamie pierwsze co sprawdzałem wczoraj to też RFT.... :-) hahaha
Kuba, JVC ?
Wczoraj jak zobaczyłem myślałem RFT albo Telefunken. Te podcięcia pod ledy. Ale szukałem i nie znalazłem i stwierdziłem, że jak nie niemiec to jakiś brzydki japoniec
Czyli Japoniec?
Tak, Japoniec :)
No mówiłem, że brzydki Japoniec ;)