Mój pomysł to zajrzeć do oprogramowania tego maluszka i wyłuskać więcej jak dwa kanały. S/P-dif daje możliwość obsługi do 8 kanałów.
A Twój pomysł też mi się podoba. Miałem kilka podejść do swoich maluszków, ale zwykle kończyło się szukaniem odpowiednio dużej obudowy :).
No to fajnie- znaczy jakaś nadzieja jest na >komplikacje<
Trzeba to będzie potraktować jak zegarkowe komplikacje w sumie dla sportu :)
Teraz tak> oprogramowanie maluszka< Z której strony się do tego zabrać? Gdzie to znaleźć? Szukać po procesorze?
A może taka metoda na cepa pomoże- ma to hdmi w końcu i czy po podłączeniu do Maliny nie da się tych wszystkich kanałów wyłuskać? Z poziomu Malinki ma się rozumieć. W sumie to ja się za bardzo nie znam- skoro nawet wyjścia audio nie zauważyłem hehehe. Jest jeszcze gniazdko S/P-dif z tyłu wolne no to chyba tam może być?
Choroba nooo, też pomysły do łba przychodzą.
Nie wiem czemu ale Manta kojarzy mi sie z gównianymi produktami psujacymi się średnio co 2-3 miesiace i ilościami zwrotów......
Nic dziwnego w sumie :) Dotyczy w zasadzie prawie całego dostępnego sprzętu obecnie . Wsio made in PRC niezależnie jaką ładną tabliczkę na CNC zrobią w kraju docelowym. W końcu jakoś wartość produkcji trzeba powiększyć o przynajmniej 51% żeby można było napisać Made in Helmutia np.
Echh- wiem coś o tym. Mam klientów o światowej wręcz sławie. Park >drukarkowo nalepkowy< w istocie imponujący mają.
Hologramy i takie tam inne 3D. W poniedziałek jedzie ciężarówa do nich z portu ubezpieczona na 100 tys euro. A w piątek ja jadę gdzieś z tym dalej ale ubezpieczenie jest już na 10 mln hahahahaah.
Strasznie drogo wychodzą nalepki i fajne kolorowe kartony.