Witam!
Przymierzam się do zakupu porządnych słuchawek i szukam dla siebie modelu, który zapewni dynamiczny i ciepły bas. Przez dłuższy czas zastanawiałem się nad Beyerdynamic dt880 pro, ale im więcej o nich czytam tym bardziej wydaje mi się, że nie spełnią moich oczekiwań. Zakładam, że będzie tak z większością słuchawek typu otwartego. Jeśli tak nie jest i ktoś mógłby podać mi jakiś przykład, byłbym bardzo wdzięczny :) (interesuje mnie przedział cenowy w granicach do 800zł!). Jeśli chodzi o słuchawki zamknięte to orientowałem się jedynie w modelach Beyerdynamic'a dt 150, 770pro i 990pro (nie testowałem ich... jedynie poczytałem). Oczywiście inne marki również wchodzą w grę.
Póki co, zamierzam kupić jedynie słuchawki, ale noszę się z zamiarem zakupienia dobrego wzmacniacza i cd. Dlatego chciałbym, żeby można było wykrzesać nieco więcej z tych słuchawek w późniejszym czasie.
Chciałbym na nich słuchać różnego rodzaju muzyki, typu jazz, blues, funk, ambient (dlatego szukam ciepłego brzmienia) ale i rocka, progresywnego rocka/metalu itp.
Pozdrawiam!