Kto to jest ten Roger Waters? [...] Obok Bono i Boba Geldofa, to chyba najbardziej przereklamowany muzyk świata.
Nie dam się sprowokować, nie dam się sprowokować, nie dam się sprowo... Gustaw, przesadzasz, nie było Cię tam!
Zobacz co tam się dzieje, czy ci ludzie mogą się mylić?
Piosenka zainspirowana Wielkim Przywódcą Solidarności, Lechem Kaczyńskim, który obalił komunizm w Polsce i doprowadził do upadku Związku Radzieckiego.
Akurat wczoraj wieczorem posłuchałem sobie U2: Boy, October, War, Under a Blood Red Sky, The Unforgettable Fire, The Joshua Tree, Rattle and Hum. Jestem Polakiem, więc napiszę krótko i zwięźle, że Bono to Prawdziwy Artysta. Dziś druga część tego zespołu Dzieł Wybranych.
Nie wiem w czym leży problem. Może powinieneś odłożyć do szafy swojego bęcmarka, bo jeżeli u2 gra Ci jak sraka to na pewno to wina też maka. Kup stary, dobry odtwarzacz cd, z czasów, gdy źródła robiono po to, aby z nich słuchać muzyki, a nie trzepać na nich jak największą kasiorę. Nie sądzę, żebyś napisał wtedy, że Bono jest przereklamowany. Slayer to ja jeszcze rozumiem, ale Bono?!
Ażeszty, mnie podszedłeś, no i dałem się sprowokować... :/