paciorek czy hammer ktorzy po wpisach moga byc jedna osoba
wsio jedno
troche sie zdenerwowalem
sorry ponioslo mnie co swiadczy ze jeszcze zyje he he he he
co do glowocy kasujacej i nie dotykania tasmy
jak kiedys dostaniecie w lapy teac r.9000 to bedzisz widziec jak to pieknie dziala odsuwajace sie glowice kasujace
niesamowity system .. nie zawsze glowica kasuajca dotyka tasmy .. sa wiec wyjatki
przepraszam
oczywiscie ze sie moge mylic ...
ale coz tak mi sie to zapamietalo
i juz
w tym rownie fajnie sie odsuwaja
Lo-D D-X10
Chłopie, w czym masz problem ?
Chwalisz się tu wszystkim, czytam czasem te wpisy gdzie język polski masz po prostu w dupie i nie szanujesz go, jaki problem zainstalować sobie polski windows albo nakładkę i pisać polskie litery? żaden
Po drugie jak handlujesz taką ilością sprzętu jak widać, bo widać, masz jakąś firmę ? dajesz papier na sprzęt ? jak sprzedasz i gwarancje, że Twoje "gmeranie" nie spowoduje np że się komuś coś w nocy zapali ?
Czy dajesz gwarancje na swoje porady ze ktoś zrobi "tak samo" i nie uszkodzi sprzętu? bo wiesz w naszym prawie są paragrafy, że jak się udziela porad publicznie to bierze się za nie pełną odpowiedzialność, za skutki, myślę że wiesz o tym.
P.S. jakbyś kiedyś tam na śmietniku jakimś znalazł zdeptanego Akai GX 90 to chętnie czołówkę cała przytulę, reszta mi niepotrzebna, może być bez faktury.
Panie edmundzie - no jak tam z tym Kenwoodem 5030 , bo cały czas jestem chętny, ale bez kręcenia ceny.