Gratiluję Power.
Naprawdę miałeś szczęście. To grosze sprzęt umili Ci czas wolny.
Szkoda że jakiś Turas dopadł te kasety, ale może innym razem coś Ci wpadnie. czego Tobie życzę.
Dzięki, najbardziej podoba mi się ten FISHER, ma cudowny wyświetlacz. Żelazo MANATEX nagrywa ze spadkiem 1-2dB (wysterowałem +4dB, wyszło +2dB i brzmi rewalacyjnie). Na Denon'ku na razie nic nie nagram, bo mam 1 kanał za LINE-IN (muszę to naprawić), Kenwood to Kenwood, miałem wcześniej już dwa, więc nawet zbytnio się nie bawiłem, działa i tyle.
Więc moja rodzina decków wygląda tak;
KENWOOD KX-W8010 (double deck, nagrywanie na 2 kieszenie, BIAS na drugą), tego zatrzymuje w domu
KENWOOD KX-3050 (single deck, bez BIASU, podoba mi się w nim szeroki wyświetlacz)
KENWOOD KX-W4080 (duble deck, BIAS, ładny i precyzyjny wyświetlacz), trafi chyba do mojego domku holenderskiego nad jezioro jako odtwarzacz, tylko jakiś amplituner muszę dokupić, kolumny już tam mam ALTUSY
DENON DR-M22 (single deck, 3-head, bias adjust, solidny model do zrobienia potencjometr REC-LEVEL) do zabawy w domu
FISHER CR-W9040 (double deck, jak dla mnie mój nr. 1)
PIONEER CT-W503R (double deck, plus za FLEX, fajnie gra w jedną stronę, po autorevers brak wysokich, wywioze go na działkę bo mnie irytuje) mam tam jakąś starą wieżę sony gdzie oprócz wzmacniacza i tunera nic nie działa to może być jako player na LINE IN