To całkiem możliwe, że Twoje wpisy sprowokowały mnie do zakupu pierwszego RS-TR555 :)))
RS-T80R to jakoś czasy RS-B100, więc nie ma co się dziwić. RS-B66W to też musi być niezła zabawka.
mnie też utkwiły te wcześniejsze wpisy na temat tego 555.
Poza tym w okresie kiedy był w sprzedaży wysyłkowej na terenie RFN poprzez takie domowe katalogi QUELLE czy NECKERMAN to napatrzyłem sie na niego i od tamtego czasu jakoby zakochałem sie w jego wiuzualności a i te własnie wpisy zapoczątkowały mi chęć nabycia tego decka. I nie żałuje.
Mam też wspomnianą wyżej super kopiarkę Technola RS-B 66 W.
Ten gra przefajnie.
A na wyższe model decków Technicsa mnie ani nie stać ani nie jestem chętny ich zakupu. To, że posiadają więcej bajerów to fajnie.
Mam RS AZ7 choc jeszcze nie gra bo muszę go uzdrowić a nie wiem jak to i nie wiem jak gra. Jedno jest pewne jak go biorę w ręke to zastanawiam sie czy mam go już w rękach czy jeszcze nie. Nic nie waży.
He he he
Na RS-B100 tez mnie nie stać, choć ustawie się w kolejke do Wojtka.
Apropo Wojtku. Grdybyś jkiedyś chciał sprzedać Twojego to może sprzedam kilka innych i dam radę. Albo Kredyt wezmę.
Teraz planuje spróbować coś z szpuli.
Mam już jeden takowy w domu ale w stanie do uzdrowienia, ech szkoda że nie działa, ale warty reanimaci, o ile sie da.
Kupiłem niedawno 2 sztuki ale jeszcze ich nie mam w domu.
Obym nie zachorował i na tę chorobę.
I już się boje tego bakcyla.
A miejsca już brakuje.
He he he