Wszystkie te decki które wymieniłeś upiorek77 - decki z tej linii designerskiej ONKYO są o niebo ładniejsze od np późniejszego tak sławetnego decka ze stajni ONKYO model TA 2570.
I żeby tak nie brzmiał byłby be. Za duża choinka, ten wyświetlacz. Tyle tam informacji w jednej tonacji, tak napaćkane w nim a podstawowej informacji tj. rodzaju użytej taśmy nie pokazuje - dla mnie błąd. A wyświetlacz tak świeci wieczorem, że oświetla mi cały pokój i akwarium mogę na ten czas wyłączyć. Rybki kukają na ONKYO.
Ja mam oprócz 2570 jeszcze dwa TA 2350 i 2360. Te też nie są niczego sobie jeśli chodzi o design, a graja na poziomie ONKYO.
Oprócz tych wcześniej wspomnianych również mam TA 2570, nawet dwie sztuki. Do tego 2xTA 2550, TA 2350, TA 2700 i coś chyba jeszcze ale już nie pamiętam.
TA 2570 i TA 2700 grają na podobnym poziomie ale reszta już odstaje
Zdecydowanie stara linia fajniejsza, taka surowa z wyglądu, prosta ale elegancka
Te nowsze jak wspomniałeś to rzeczywiście choinka.
Ten seledynowy wyświetlacz jest ładny ....ale tylko przez chwilę. Później razi bardzo, Nawet Marantz sd 72 ma chyba ładniejszy.
Szkoda że nawet w tak zacnej maszynie jak TA 2700 jest taki wyświetlacz, ma tylko delikatnie poprzestawiane segmenty