jakub ,,
tak zrobie powedzialm ze was pomecze
........
zamowielem paski do wr950
tk tylo na szybko
ten deck rzuca wszystkie dwukasetowce CO SLUCHALEM na kolana jak w graniu tak i w kopiowaniu ,, i nie tylko dwukasetowce
gra po prostu niesamowcie
dlatego rzycze wszystkim posiadania tego decka warto na serio warto
koelga flyingcircus ma go i mnie dziwi ze tak spokojnie moze spac :-) :-) i nic o nim nie pisze ,,
skryty czlowiek widocznie wie co ma i milczy he he he he he
a jesli ktos nie jest przekonany to polecam najpierw poszukac malego brata v710wr ktory wskazuje kierunek grania ,,( mpglbym nawet komus z was go wyslac ale wiecie sami przesylki kosztuja )
ale jak komus v710wr spasci jak mnie ,,,, to ten 950 jest nie do odrzucenia
dalej o 950
normalnie to niemozliwe ze gra dwukasetowiec jak sie go slucha przestrzen BAS !! mega mega hiper bas ....!
muza w 3D ..tak graja sluchawki ze ma sie wrazenia jakby z tylu i z przdu grala muza ....
ech co wam bede pisac ,,,, sam nie wie jak to zrobili ...
tak samo pislaem jak odkrylem dzieki wam .. 880 kena ..kiedys ze swietny ... cena do jakosci pasci ,,, ech sa niektore zabawki ze waw ..
a np, nakamichi bx300 mam i tak nie pialem z zachwytu ,,, bo jest super ...ale mi czegos w nim brakuje w
dlatego milcze na temaz 300 ki np nagrywa swietnie ale odtwarzac bym chcial gdzie indziej .. bo mnie serduch nie bije mocno ...
oczywiscie bx300 jest lepszy niz cr4 ale to mu i tak nie pomoglo
w mojej glowie nie byle tego czegos ,, nie trzepnal mi komorkami nerwowymi jakbym chcial
znow sie narazilem wiem