BTW - kupujecie decki i nie prosicie o zdjęcia głowicy? IMO zdjęcie głowicy powinno być standardem na wszelkich aukcjach czy ogłoszeniach o sprzedaży a jak nie to trzeba o nie pytać...
Co do zakupu to rzadko kto daje zdjęcia głowic, sam powinieneś wiedzieć , a to że powinno być w każdej aukcji to jest tylko nasze także pobożne życzenie . Nawet jak zapytasz o jakieś kolwiek inne zdjęcia nie koniecznie zdjęcia głowicy to ludzie piszą " mam tylko takie" co w aukcji lub co to jest głowica bo z tym to już też się spotkałem. Poza tym jak się nie sprzeda wyląduje w koszu. I sprawa jest zamknięta . Tak teraz wygląda sprzedaż magnetofonów na ebay.uk . A magnetofon był zakupiony z myślą pomocy koledze w naprawie więc nie sądziłem że będą jakieś inne problemy...
Co do głowicy to znalazłem także informacje niedawno ,że ta głowica była używana ale w późniejszych czasach od wyprodukowania mojego modelu.
Ale to nie problem już . Bo znalazłem nową amorficzną oryginał. I będzie montowana w RS-B265X :) Jak dojdzie to na pewno wkleję jakieś zdjęcia :) . Bo i tak czekam na wszystkie elementy gumowe (paski i idler-y ) do 265X .
A lada dzień powinien zagościć u mnie RS-M02 na którego czekam z niecierpliwością . Ponoć najlepiej brzmiący maluch jaki kiedy kolwiek wyszedł. To się okaże czy plotki są prawdziwe .
Nie chciałem nikogo urazić swoją wypowiedzą oczywiście :)
Zawsze to jest dobrze posłuchać kogoś kto wnosi coś ciekawego do poruszanego tematu.