wojtek, no proszę, prosze :)
ciezko mi będzie wymienic cokolwiek z nazwy, choć jak sie uprę to looknę o nazwach plyt. Słucham ostatnio sporo pojechanej muzyki, nie mającej wiele wspólnego z melodyjkami do golenia na saxie :)
W kazdym razie jak dla mnie to takie kapeli sa super, bardzo uprzyjemniają czas, nie nudza i moim skromnym zdaniem potrafia dać niezłego kopa i nakrecić.
Moze symbolem naszych czasów jest akurat rap czy pop...sam nie wiem....jako jedną z "pyt testowych" od ewnego czasu używam jakiegoś snoop dogga :) ... musze powiedzieć ze był ma gośc ułańską fantazję choć na dłuższa mete przynudza i pewnie coverów nie będzie...ale co tam. Piszesz o rapie... nie wiem ile masz latek, ale ja jakies 18 teu słuchalem m.in Public Enemy, RunDMC, Beastie Boys(moze to nie zaden rap, ale za to do dzis slucham i kiedy słysze sabotage mam niezmierną polewkę z pomysłów)...podobnie będzie pewnie z kapelami Jazzowymi...zawsze ktoś ich będzie słuchał, choć za 20 lat pewnie na topie bedzie nadal 70 letnia madonna w latexie :)
...a zeby nie bylo, to kilka kawałków madonny nawet trawię...i ten ostatni o dziwo tez....oczywiście tylko w aucie(koncert też mozna obejrzeć - uklady choreograficzne prawie jak z chinskich filmów kung-fu z lat 70....bardzo lubię;))
sorki za offtopa ;)
\'Wiadomo, ze taki a taki pomysl jest nie
do zrealizowania. Ale zyje sobie jakis
nieuk, ktory o tym nie wie. I on wlasnie
dokonuje tego wynalazku.\'