nie wiesz jak to jest czwiczyć przy fortepianie po 6 godzin
miec nad sobą Panią Pedagog, która Ci wmawia że jak będziesz czwiczył to będziesz kimś
Imho lepiej grać 2-4h dziennie niż ćwiczyć po 8-10h, ale ja się tam nie znam ;)
każdy mówi że masz talent chetnie by kupił Twoją płytę ale na razie nie ma kasy bo wydal na
browary ale nie poddawaj się
i kończysz tak
http://www.deezer.com/album/11111718
a to mój album z własnymi kompozycjami w tym jedna dla F.Chopina https://play.spotify.com/artist/5PMGoGGH6b2s96qibmBgUI
Nieprawda, że każdy. Po tych 30-sek samplach nie chciałbym jej za darmo. Ale nie poddawaj się, ładnie grasz, masz talent ;)
ps. marcin, przeloguj się ;)
A dziś koncert laureatów - już grzeję sprzęt, już się cieszę!!! :)))
tylko potwierdzasz moją tezę, że nie warto było ćwiczyć starać się i myśleć o innych ludziach
z jednej strony szydzisz z mojej pracy i utworów z drugiej strony przygotowujesz sprzęt na koncert laureatów
dlaczego ?
dlatego, że żyjący kompozytor to świnia, bo jeszcze żyje, a do tego każe płacić za słuchanie swoich utworów
Chopin za życia musiał dawać lekcje takim samym półgłówkom jak Ty, żeby się utrzymać
ja trochę inaczej, muszę wciskać moje albumy matkom do usypiania ich dzieci
ale jest światełko w tunelu
potwierdziłeś swój audiofilizm
czyli psych-pato-filizm
tylko jakość nagrań się liczy
ale szykuje się nagranie w studio przez dobrego pianistę tego albumu to będzie inna bajka
idż i dalej podniecaj się słuchaniem koncertu który ostatnio słuchałęs juz 9 razy
w necie mają jakość 24 bit
na szczęście większość moich fanów to Japończycy to są całkiem inni ludzie
Ty mi przypominasz trochę ludzi z PiS
wszystko na pokaz, prymitywna walka władzę bez myślenia jakie będą tego skutki dla następnych pokoleń
po mnie coś zostanie, po Tobie tylko pogniecione puszki od piwa i kable głośnikowe na złomie
;)
wiesz po czym poznać internetowego e-ksperta na temat Chopina ?
po tym, że dużo mówi i się stara dobrze wypaść i pokazać swoją wiedzę
to trochę jak z komponowaniem, im bardziej chcesz się pokazać tym bardziej jesteś żałosny w swojej twórczości
słuchaj muzyki Chopina nie dlatego żeby mieć dobry odbiór sampli tylko dla samych nut i emocji
jesteś typowym PO-litykiem, wiesz co trzeba zrobić ale nie wiesz jak
to typowe dla e-kspertów
P.S
nie przejmuj się takich jak Ty są Tysiące :)
Żyj w nieświadomości swojej płytkości i będziesz szczęśliwy :)