Audiohobby.pl

Jesteś tutaj nowy? Przedstaw się ;)

-Pawel-

  • 4168 / 3726
  • Administrator
21-03-2019, 18:46
Nastąpił jakiś błąd na serwerze, przywróciłem ten wątek, już powinno być OK:

http://audiohobby.pl/index.php?topic=12900.msg426543#new
« Ostatnia zmiana: 21-03-2019, 19:13 wysłana przez -Pawel- »

Ten30

  • 4 / 91
  • Nowy użytkownik
21-03-2019, 18:47
Nastąpił jakiś błąd na serwerze, przywróciłem ten wątek, już powinno być OK:

http://audiohobby.pl/index.php?topic=12900.msg426543#new
Ok

-Pawel-

  • 4168 / 3726
  • Administrator
21-03-2019, 18:48
Chwila, jest jeszcze jakiś konflikt nazwy. Zaraz to poczyszczę.

Ten30

  • 4 / 91
  • Nowy użytkownik
21-03-2019, 18:48
Chwila, jest jeszcze jakiś konflikt nazwy. Zaraz to poczyszczę.
Czyli wiesz

-Pawel-

  • 4168 / 3726
  • Administrator
21-03-2019, 18:50
To może być wina wtyczki Tapatalk, mieliśmy z nią trochę problemów. Zaraz założę ten temat od nowa.

Ten30

  • 4 / 91
  • Nowy użytkownik
21-03-2019, 18:51
To może być wina wtyczki Tapatalk, mieliśmy z nią trochę problemów. Zaraz założę ten temat od nowa.
Dziękuję

-Pawel-

  • 4168 / 3726
  • Administrator
21-03-2019, 19:10
Wątek duplikował się pod podwójną nazwą, musiałem założyć nowy, aby uniknąć dalszych problemów.
« Ostatnia zmiana: 21-03-2019, 19:48 wysłana przez -Pawel- »

-Pawel-

  • 4168 / 3726
  • Administrator
21-03-2019, 19:21
Przeinstalowałem Tapatalk do najnowszej wersji, gdyby były jeszcze jakieś problemy proszę o info w technicznym.

december74

  • 2 / 67
  • Nowy użytkownik
14-04-2019, 16:17
Witam wszystkich pozytywnie zakręconych audiofilii...

Egon@

  • 1586 / 1479
  • Ekspert
19-04-2019, 18:02
Mnie wyskakuje - admindupawrong