Przejdz do strony glównej

FORUM
Ogłoszenia
Wyszukiwarka Regulamin Zarejestruj sie
Login:
Haslo:
Zapamiętaj mnie
zapomnialem haslo :-(
besthifi.pl Stereo Underground
STEREODIYSŁUCHAWKIPC AUDIOANALOG \ LAMPAMUZYKAZASILANIEFILM I KSIĄŻKAAUDIO SALONRECENZJE / OPINIECZAS WOLNY OD AUDIOGALERIEPOGADUCHYTECHNICZNE
(Strona: 2 z 2)
[PIERWSZA] [OSTATNIA]
Autor Temat: Statystyki oglądalności serwisu
Chruper
(142/5/1525)
Warszawa
WYŚLIJ PW
2008-10-26 / 18:01
a propo . . .

josef:
a co się da?
przynajmniej na nim chodzą wszystkie strony

a powyżej zhornik:
30% to stanowczo za dużo, IE jest tragiczne zarówno jeśli chodzi o bezpieczeństwo jak i o spełnianie standardów

Odsyłam do "zgłaszajcie błędy techniczne" -> wpis: 2008-10-21 / 23:29

i wychodzi na to, że IE nie wszędzie da radę, co mnie smuci :(

no bo jak to jest, czy dlatego, że zhornik nie lubisz trochę IE, to nie można poprawić, abym biedy mógł oglądać normalnie zdjęcia?

zhornik
(433/31/1541)
Wozławki \ Poznań
WYŚLIJ PW
2008-10-26 / 19:18
>> Chruper
Trochę nie w tą stronę kombinujesz.

IE nie lubię jako webmaster, bo często mimo że strona spełnia standardy W3C to IE nie potrafi jej poprawnie wyświetlić. Trzeba tworzyć specjalne instrukcje warunkowe które nadają elementom inne atrybuty jeśli przeglądarką jest IE. Cyrk po prostu.

Co do moich prac nad poprawianiem forum to po prostu mało kiedy mam na to czas, twoja hipoteza jest błędna.

Pamiętajcie że forum opiekuję się za darmo (bo okazuje się że wyplata z reklam po odliczeniu kosztów realizacji czeku i hostingu strony starczy co najwyżej na czteropak), dlatego w moich priorytetach AH nie jest na pierwszym miejscu. Wyżej jest praca a na samym szczycie studia.

Gabriel
(1221/9/1335)
WYŚLIJ PW
2008-10-26 / 19:37
@Chruper

Przeglądarka "przeglądarką"... Przeglądarka nie trzymająca standardów (nawet bezpieczeństwa - > skrypty, bufor...) automatycznie wymusza tworzenie stron nie trzymających standardów (strony tworzone nawet pod kątem kilku "standardów" w IE to rodzynki..) Aluzja taka ogólna... z mojej strony.. :)
Świadomy webmaster potrafi ogarnąć to wszystko.
Dla przykładu (jednego z wielu... :) :
http://validator.w3.org/check?uri=www.audiohobby.pl&charset=(detect+automatically)&doctype=Inline&group=0
Sprawdźcie też inne strony...Aluzja taka...

^..^ ^..^ ^..^
Coraz bardziej mroczna moja dusza...

Chruper
(142/5/1525)
Warszawa
WYŚLIJ PW
2008-10-26 / 20:47
>> zhornik < - Aj tam kombinuję, chciałem się przypomnieć tylko :) - może chociaż da się dodać "aktywność" znaczka "maksymalizuj", to by się strona/zdjęcie "rozpechała" po ekranie i by się suwali pokazały (wybaczie terminologię, ale się nie znam) - może zobacz moje zrzuty z niedawno, to tam widać o co chodzi. I . . . ja mam świadomość, że tu "dłubiesz" społecznie, ale to już tak dawno się zgłaszałem, a po drodze się parę rzeczy w "funkcjonalności" zmieniało, a z tym nic.

>> Gabriel < - dopiero co w końcu przeczytałem wiadomość od Ciebie, ale nie w tym rzecz po prostu. A Twojego "przed chwilą" wpisu to nie bardzo rozumiem - jak mniemem, tam pod linkiem mi sprawdz, że wszystko oki?

Cashlack
(698/3/1442)
OBEY & CONFORM
WYŚLIJ PW
2011-03-22 / 01:16
>> Chruper, 2008-10-26 20:47:40

ostatni post w temacie statystyki oglądalności był w październiku 2008 roku, prawie 2,5 roku

Ilu nas jest?

asmagus
(3155/64/1087)
Śląsk/Małopolska
WYŚLIJ PW
2011-05-23 / 09:54
Tajemnica jak widać ;)

STEREODIYSŁUCHAWKIPC AUDIOANALOG \ LAMPAMUZYKAZASILANIEFILM I KSIĄŻKAAUDIO SALONRECENZJE / OPINIECZAS WOLNY OD AUDIOGALERIEPOGADUCHYTECHNICZNE