Audiohobby.pl

Wzmacniacze słuchawkowe wysokiej klasy

pastwa

• 3828 / 6104
  • Ekspert
Dzisiaj o 17:45
Sprzet wyglada na studyjny, jakies monitory bliskiego pola oraz sluchawki do tej mnogosci wejsc i mozna pracowac.

Alucard

• 2611 / 3812
  • Ekspert
Dzisiaj o 18:33
Oni sami napisali że jest to wzmak do zastosowań PRO więc na pewno nie mój target. Ja chcę żeby się fajnie słuchało. Z Chordów fajny wzmak pod względem barwy i takich dodanych efektów miał DAVE, który czynił słuchanie gładkim, akceptowalnym a jednocześnie intensywnym, z takim kremowym dopaleniem. Brakowało tylko dużego basowego tąpnięcia, szerokości sceny i głębi na dole pasma, ale generalnie był fajny. Uczciwie się przyznam że od jakiegoś czasu uświadomiłem sobie że lubię sprzęt który świadomie koloruje i wcale nie jest mi z tym źle. Ważne żeby mi było dobrze. A że coś jest lepsze w jakichś bezwzględnych kategoriach, cóż niech sobie będzie. Na razie dziurka TT2 mi wystarcza, jest dośc solidnie różnicująca i bogata. Chociaż z słuchawek klasy ultra premium jak 1266 nie wyciągnie tego czegoś czym one naprawdę czarują. Ale akurat pod te Abyssy to chyba trzeba po prostu dobrać specjalnie zrobiony wzmak.
Największy słuchawkowy GURU w Polsce.

Alucard

• 2611 / 3812
  • Ekspert
Dzisiaj o 18:34
Trochę mnie zastanawia co tam za te 17 500zł jest w środku. Wizualnie jest ładny, mi nie przeszkadza taki design. No i można by wpinać kolumny ale jakoś do sprzętu PRO mnie nie ciągnie. Jest w nim coś co sprawia że słuchanie jest wyzute z emocji.
Największy słuchawkowy GURU w Polsce.