>> jjurek, 2013-11-13 09:32:28
>> palton
>>Duże zainteresowanie wzbudził projekt kolumn kolegi Krs47 zamieszczony na tym forum.
>>Na AS po próbie podania linku do tematu wyświetla się komunikat;
>>"Wystąpił błąd Wpisałeś odnośnik do strony, której adresu administrator zabrania używać na forum."
>>W związku z tym pytam się:
>>a) niegrzecznie- co Ty jako przedstawiciel administratora AS robisz na tym forum?
>>b) bardziej elegancko- możesz sprawic, żeby znieśc to prymitywne ograniczenie ?
>>Jednego z pytań możesz nie brac pod uwagę. Wybór, którego, zostawiam Tobie.
Nie mam takich uprawnień niestety i nie moją decyzją się to stało. Nie było tak, dopóki poprzedni Pan Redaktor Naczelny "...", nie został Naczelnym na swojej "rebelianckiej" stronie,którą to wciąż promował na forum. Od tego zaczęły się te obostrzenia, które rykoszetem uderzyły w AH. Oczywiście zbadam sprawę i zrobię co mogę. Coraz większy podział audiofilii, naprawdę mi się nie podoba. Wygląda to słabo, jak Polska dzielnicowa.
Co do monitorów mgliście opierających się na 3SM, to sam je targałem do W-wy i nazad, bo kolega z miasta Kruszwicy, mógł być jedynie w sobotę na AS. Napisałem "mgliście", bo na wysokich inny głośnik i szczelina w miejsce bass reflexu (pewnie coś zmienione w zwrotce z tego powodu). Tak, czy inaczej, projekcik fajny, tani, jednak nie tak do końca. Same kolumny wychodzą nie tak drogo, jednak potrzebują wzmacniacza potrafiącego kontrolować dół pasma. A to niestety już tanio nie wychodzi...