Sorry Koledzy, zawiodę Was. Nie planuję wyjazdu na ten CanJam.
:-)
Ja mam ciągle nadzieję na nasze, tu w Polsce, wielkie spotkanie fanów słuchawek. Przy tej okazji, może warto by było zastanowić się nad organizacją podobnej imprezy, na przykład pod koniec tego roku lub na początku 2014 roku. Fakt, że w Essen coś takiego ma być/ będzie, nie stoi na przeszkodzie, abyśmy mieli "CanJam Poland".
Nie ma co się oszukiwać, dla zdecydowanej większości polskich fanów słuchawek, przyjazd do Niemiec, pobyt ze wszystkim konsekwencjami, jak wejściówka, posiłki i nocleg, niestety będzie barierą nie do pokonania. Po drugie, problem z porozumiewaniem się w języku niemieckim lub angielskim. Nie wszyscy mówi tymi językami.
Taka polska impreza, też mogłaby mieć bardzo dobrą oprawę. W ubiegłym roku, rozmawiałem z kilkoma dystrybutorami audio i wyrazili gotowość wsparcia finansowego takiego "zlotu". Czas najwyższy wziąć pod uwagę powyższe i podjąć decyzję.
Przy realnym współudziale Kolegów, moglibyśmy przejść od słów do czynów. Ja bardzo chętnie włączyłbym się do organizacji takiej wystawy-spotkania. Pomyślmy nad tym!
Pozdrawiam,
Wiktor