Ja nie truję a tym kimś kto leci po nickach jesteś Ty. Ja nie jestem świętoszkiem (za to jestem "politycznie poprawny" błeeeh...) ale moje bluzgi itd nie są skierowane w niczyją stronę a po prostu są. Lepiej się zastanów co piszesz dwa razy bo chybiłeś tym razem. Akurat tak się składa że to nie ja byłem prowokatorem całego zamieszania. A temat robi się niestety tym czym się wydaje - pożywką dal trolli. Pewne rzeczy można zrozumieć i zaakceptować (ok, jest taki bądź taki, odpuście mu) a pewnych nie. Co innego poprawność językowa, a co innego uderzanie w czyjąś osobę bądź jej autorytet i podszywanie się.
Mi nie przeszkadza że ktoś stwierdzi że jestem problemem. Skoro jestem to trzeba mnie się pozbyć i ja powiem wtedy : "Alleluja!" ale o tym już nie Ty zdecydujesz na szczęście. Taki jestem zadziorny wyobraź sobie.
Jeśli chcesz napisać coś otwarcie przeciwko komuś to tego nie rób. Bo Ty stajesz się problem jak zrobiłeś to przed chwilą. Lepiej "dać delikatnie do zrozumienia" i "patrzeć jak się zabijają". Taki trick zastosował kolega od myszy wczoraj i od tego to się zaczęło. Taki trick stosują też rządzący i ludzie władzy od setek lat. Ale żeby nie było - ja jestem poprawny politycznie i mi nic nie można zrobić. Tak tylko mówię. Z resztą, zdaje mi się że to Ty jesteś gościem od teorii spiskowych (pochwalam oczywiście i zupełnie się zgadzam, bardzo mi się podobała dyskusja na temat żydów, poważnie, bez ironii. Nie pamiętam tylko w którym temacie. Tutaj masz absolutne poparcie tak jak i Marek który sądzi podobnie) i wszystko to chyba wiesz?