pmcomp
idea szczytna, tylko sukcesów (zmuszenia firmy do zmiany swojego podejścia) tą metodą ci nie wróżę
parę osób pewnie to przeczyta i nazwę zapamięta, większość w ogóle nie zwróci uwagi na twoje teksty, a ileś sobie pomyśli, że być może jednak to ty sam wgniotłeś ten głośnik....
gdyby udało ci się zmusić visatex (przez sąd, uokik) do naprawienia głośnika lub oddania ci pieniędzy i wtedy byś to nagłosnił, to rzeczywiście masz szansę wywołać efekt
ludzie dowiedzieliby się, że nie można ich bezkarnie kiwać, że można wywalczyć uczciwe podejście i gdyby sami znaleźli się kiedyś w podobnej sytuacji, to pamiętaliby o twoim przypadku
(bo ciebie stać na wywalenie 500 zł, ale nie wszyscy tak mają)
przy następnej okazji visatex zastanowiłby się 10. razy, zanim zdecydowałby się wywinąć komuś taki numer
ale oczywiście, twoje głośniki, twoja kasa, twoja sprawa
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Po 2 godzinach sam niemal dałem się przekonać tym naukowcom, byli bardzo wiarygodni. Na szczęście mam inne poglądy". - prof. K. Kik
"To przekracza moją wyobraźnię". - S. Chandrasekhar, laureat Nobla, zwolennik teorii, wg. której cała materia Wszechświata miała swój początek w nieskończenie małym punkcie