>> jjurek, 2013-02-21 08:29:14
Nie wiem jak grają ale są zbudowane na świetnych elementach:
http://www.interprojekt.pl/koszykMagazynShow.aspx?f=AUDIO-GD>> MAG, 2013-02-20 21:41:25
Brałem i nie powiem ze nie biorę pod uwagę i tego Audio GD są zrobione na mój audiofilski nos z rozmachem:) ciekawe tylko jak grają ???
Możliwe ze w najbliższym czasie wypożyczę.
A masz możliwość w Norwegii wypożyczenia Audiolaba mDAC ? W UK kupisz go poniżej 500 GBP tylko, że on ma regulację cyfrową.
Ten Audiolab zawsze mi się podobał hehe nawet z wyglądu dzięki za podpowiedz postaram się w najbliższych miesiącach zdecydować
A co myślicie o Benchmark DAC1 , Stello DA220 MkII , Cambridge DacMagic plus ten ostatni chyba najtańszy a ma już wiele poprawionych rzeczy w stosunku do pierwotniaka???
Dodam że końcowy wzmacniacz to lampa która pracuje jako trioda , w trybie mieszanym i jako ful pentoda do tego dochodzą różne warianty ze sprzężeniem zwrotnym w sumie ma 36 różnych ustawień i dopasowań do danej muzyki , zestawów głośnikowych , pomieszczenia itd.
Teraz muszę tylko wymienić lampy 12 sztuk 5881 6L6 po tym wszystkim zgrać to z jakimś pre .
Słyszałem ten piec dawno temu sterowany za pomocą dwóch pot DACT pasywnych i dawało to niebywale dobry rezultat.
d(-_-)b MAG