Lankaster, kondka nie wywalę, póki co. A tak poważnie; na początku konda nie było. Dźwięk dobry, precyzyjny, jasny. Z moimi głośnikami ok. tak lubię. Po pewnym czasie małe eksperymenty, małe poszukiwania nowego. Wrzuciłem PIO. Ponieważ nie zajmuję się elektroniką (aczkolwiek GC składałem sam ) wartość PIO to przypadek, akurat taki był dostępny. PIO zmienił na plus. Dzwięki lepiej wybrzmiwały, miały ładniejszy koloryt, troszkę gęstsze ale nie zmulone. Basu nie przybyło, nie oczekiwałem ale za to ywsokie super. Z większą siłą. A co najważniejsze przestrzeń, dużo powietrza wokół każdego dźwięku. Moim zdaniem dobre posunięcie. I następny ruch, baypas teflonem. Tak jak na początku wątku, dźwięk jeszcze bardźej ok. ale wypuścił powietrze i spłaszczył. Dżwięk nie wychodził poza głośniki. Ale w drodze eksperymentu nie wywalę, przynajmniej na razie, kondka tylko zastosuję się do twojej pierwszej sugestii. Do tego PIO czyli 0.15uF teflon 0.15uF
Ahaja. Cenię Twoje wpisy ale wyraziłeś jak do tej pory swoje niezadowolenie na propozycję Lankastera. Pewnie masz do tego prawo ale wolałbym abyś skłonił się do mojej prośby jeśli masz taką wiedzę ; jaka byłaby twoja propozycja wartości pojemności tej pary kondków bez pogorszenia wszelkich wrażeń odsłuchu ?