Witaj przyjacielu.
Mam nadzieje, że w tobie uzyskam pomocną dłoń.
Oczywiście przyznam ze zostałem skierowany do ciebie przez kilku innych forumowiczów.
Mam na imię Michał, przywiało mnie tu z zupełnie innego forum (strefacaraudio), gdzie uzyskałem już swoją, w miarę pełną satysfakcje. Moja wiedza w dziedzinie audio to niestety tylko samochodowe. Przyznam szczerze pracuje w tym zawodzie, ale systemy domowe to zupełnie inna bajka wiec szukam osoby, które ma konkretne pojecie. Moja przygoda zaczęła się w szpitalu gdyż leżałem na sali z zajefajnym Gajowym, który mnie wprost oczarował mnie swoją wiedzą, swoim doświadczeniem, swoim zamiłowaniem do systemów domowych. On już poszedł daleko w gore, kontakt z nim mizerny wiec szukam, szperam, wyszukuje pomocy tutaj.
Pracuje z miłości, nie dla dużych zysków, dlatego mój plan jest ubogi jak dla niektórych planów, o których czytam na waszych forach, porostu widzę ze za niektóre zabawki można kupić samochód, ale rozumiem to gdyż sam przeżyłem te emocje w swoim samochodzie.
Przestanę zanudzać i powiem, z czym do ciebie przychodzę..
Z takich największych zainteresowań i chyba obecnych wymagań finansowych jest zbudowanie czegoś na bazie układów LM3886ft czy cos podobnego.
Będę składał to w miarę możliwości sam by mięć w to w miarę możliwości 100% udział i przede wszystkim satysfakcje.
Mój budżet to 1000-1200zł niestety na wszystko. Zaoszczędzę trochę na budowie.
Moc nie musi być wygórowana, dlatego myślę o słabszych końcówkach mocy, ale idące w jakość. Myślałem o końcówkach LM-3886, 3875, 4780. Tylko, co wybrać? Słucham głownie muzyki pop, disco, po prostu spokojne lata ‘80-2000. Polską muzyką tez nie pogardzę, Perfekt, Dżem, Szanty.. Klasyka po prostu, dziad się robię i tyle J
Nie wiem, co ci jeszcze dopisac-to nie samochodówka..
Baaaardzo dziękuję za jakąkolwiek pomoc..