Ktoś miał bliższy kontakt ze sprzętem tej firmy ?
Pytam, bo szczególnie w Polsce o nim głośno. Sygnał na rynek został wysłany, że to prawie AudioNote albo inna stratosfera.
Ceny jak Patek Philippe, klęczniki podczas pokazów i mnóstwo testów w polskiej prasie.
Osobiście miałem do czynienia ze sprzętem tej firmy tylko na AShow i nirwany niestety nie było. Wiem jednak, że wystawa to nie jest właściwe miejsce do oceny sprzętu.
Trochę też poszperałem w necie i wszystko wskazuje na to, że firma a raczej marka jest raczej młoda. Właścicielem marki jest firma Combak, której portfolio produktów (magiczne duperele audiofilskie - stoliki, nóżki, platformy, kabelki) raczej powoduje zapalenie się u mnie "czerwonej żaróweczki".
http://www.combak.net/Może się mylę i jest to fajny sprzęt ale czasami mam wrażenie, że to kolejna wydmuszka marketingowa, bardzo dobrze promowana na rynku. Generalnie zauważam, że pojawia się na rynku sporo sprzętu na zasadzie..... Nikt nie zna i pierwszy raz słyszy ale boi się/ wstydzi o tym powiedzieć bo przeczytał, że to szacowna i audiofilska marka produkowana jeszcze za czasów Królowej Kleopatry, przy egipskich piramidach, przez kapłanów Horusa.