No i koniec roboty, po prostu klawo jak cholera. Co sie okazało z tubowym wysoko średniotonowym ano własna fuszerka przy wyklejaniu włókniną po prostu włóknina (3 warstwy o różnej gęstości) zamiast być eleganckim przedłużeniem tuby była po prostu wycięta na prosto ; oj takich rzeczy koledzy nie róbcie ,coś mi nie pasowało podbarwiało i wydawało by się że taka pierdoła a jednak ma wpływ na dźwięk.
Podsumowanie
bas zrobił się czysty,sprężysty zmniejszyło się jego podbarwienie obudową (super sztywna obudowa z materiału X w dalszych planach)średnie i wysokie tony bardziej czyste i detaliczne -wiekszy wgląd w materiał nagrania bez żadnego wyostrzenia,lepsza lokalizacja żródeł dżwięku. I pomyśleć że zaczęło się niewinnie od słuchania pojedyńczej kolumnu i niskotonowca w niej :D Bardzo polecam takie proste możliwe we własnym zakresie modyfikacje
Rafaell
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
audiostereo.pl-ukradzione mi forum;jedyny legalny właściciel swoich postów i czytanej bezprawnie prywatnej korespondencji
IQ Partners S.A.nie dziękuję zostałem oszukany a ich aukcje lecą na pysk
Site S.A.nie dziękuję zostałem oszukany