Zastrzegam, że nie jestem wytrawnym audiofilem :)
Dawindyk
To są customy od TheMadCub\'a.
Porównywanie MD do FLACów czy mp3 było oczywiście wyłącznie oparte na moje pamięci słuchowej. Utwory na odtwarzaczach MP3 były mi dobrze znane.
MIKADO
Też poćwiczyłem trochę Toucha i miałem to samo wrażenie co Ty - da się korzystać z internetu (poczta, mapa, proste rzeczy potrzebne w podróży, w hotelu itp.)
jjurek
W tej chwili IEMy to jedyne słuchawki, które będę brał w podróż. Ale w domu ich nie używam.
IEMy które mam bardzo dobrze grały z TwinHeadem, ale chyba nie o to chodzi w zestawie przenośnym :).
MxM dał sporo życia moim HD650 i CAL!. Grają z nim świetnie muzykę, którą czasem lubię słuchać, nazywaną przeze mnie dyskotekową np. Pet Shop Boys, JM Jarre, Sarah Brightman i parę innych.
krisio06
3-way
Nie wiedziałem, że MxM to seria projektów. Swój kupiłem od kolegi x500, nie mam pojęcia co ma w środku. Z pewności najlepsza inwestycja w mój system audio od czasu zakupu GS-1000. A propos tego, że ktoś może nie być zadowolony z MP3 + MxM + 3-way IEMcustom. Jak na system przenośny gra przepięknie. Natomiast na co dzień mam stacjonarny. To zupełnie inna szkoła grania. Jeśli masz propozycję zestawu przenośnego, który gra jak MBL+TwinHead+Grado - daj znać. Kupuję od razu :)
Dziękuję za komentarze
WŁ