>> dong, 2009-06-16 09:21:53
>> Lutek, 2009-06-15 17:21:21
>> Ta parka chyba nie jest Ci obca...:-)
"Czy to jedne z Twoich? :)"
Z bylych moich.
Kiedys znajomy z mojej miejscowosci wpadl wieczorkiem posluchac i po - zaledwie - dziesieciominutowym odsluchu pobiegl do bankomatu aby wplacic za nie zaliczke. Okazalo sie, ze bankomat byl nieczynny, wiec przybiegl zaklopotany z zapewnieniem, ze na drugi dzien jego zona zaplaci, bo sam wczesnie rano wyjezdzal. Na drugi dzien okazalo sie, ze faktycznie udalo mu sie namowic zone i kolumny staly sie jego wlasnoscia. Nadal jednak przez dlugi okres staly u mnie, bo on caly czas przebywa za granica. Kiedys juz chcial je sprzedac, bo doszedl do wniosku, ze to nie ma sensu, jesli rzadko wpada na krotko i nie ma czasu ich sluchac. Poprosilem go wowczas, aby wpadl jeszcze na chwile do mnie i jeszcze raz posluchal, przed podjeciem ostatecznej decyzji o sprzedazy. Po odsluchu zrezygnowal ze sprzedazy. Bedac ostatnio zdecydowal znow, ze je sprzeda i wystawil na Allegro - jak sie wydaje - tym razem na serio, bo ma jakies potrzeby finansowe.
Jednak byl krotko i teraz mnie poprosil o zajecie sie sprzedaza w jego imieniu. Tak wiec monitory znow stoja u mnie :-)