Ja nie twierdze, ze jest zla. Bo potrafi byc piekna - w pelni sie z Toba zgadzam. Mysle, ze moje tez juz sa "gotowe" bo wygrzewaly sie dluuugo.
Nie chodzi o to czy one osiagaja potencjal lub o to czy nie graja wybitnie - bo graja.
Mowcie co chcecie, ale ja slyszalem GS1000 juz w no kilku roznych i to znacznie bardziej klasowych niz moj systemach. One potrafia zagrac fenomenalnie ale jak zawsze powtarzalem to nie sa sluchawki uniwersalne.
Nie chce teraz wszsycznac dyskusji czy lepiej miec takie ktore cos zagraja olsniewajaco o cos innego gorzej czy takie ktore wszystko graja srednio - nie w tym rzecz :)
Bylem gotowy dokupic sobie sluchawki zamkniete jako te uzupelniajace GS1000 ale stwierdzilem, ze ja w zasadzie tak nie chce - znam siebie, i wiem ze zawsze mialbym te jedne ktore wole bardziej i sluchal na nich.
Poza tym - zdecydowanie wole sluchawki otwarte.
Takze, tutaj nie chodzi o to czy GS1000 sa wygrzane, wybitne czy tez nie :) Raczej o to, ze mozliwe iz sa dla mnie zbyt wybitne :)
Sa 2 mozliwosci:
1) Kupic np. Woo2 i zobaczyc jak to pociagnie GS1000.
2) Przesiasc sie na system pod Zu Mobiusowane Senki i potem kupic HD 800.
BTW. Wygrzewania one byly wygrzewane Twoim sposobem prawie dzien w dzien od czasu publikacji owego.
Jezeli to nasze spotkanie dojdzie do skutku - bo mialo juz byc wiele razy, to oczywiscie chetnie porownam jego GS1000 z moimi :)