>> rafaell.s.cable, 2012-02-19 10:58:25
Jaka szpila?
Jedyne poza Orfeuszem z dwóch Staxów które trzeba nabyć (tylko trzeba mieć do czego!), reszta się nie liczy! tam rządza dynamiki! :)
To się fachowo nazywa tęsknota i pożądanie , dyna-m-Ikary tęsknią za konkretem:).
Cóż nie każdy może mieć więc się wyżywa co innego ci którzy nie maja ale też nie wbijają wideł w zadek woźnicy ale spokojnie jadą dalej może los sprawi że z dynamicznej furmanki wsiądą do Bentleya ale trzeba być cierpliwym i nie nadużywać znaczenia słowa zawiść inaczej dalej będą jechać szturchając Bogu ducha winnego Furmana:-)
Ale życzę wam dynamicznym abyście kiedyś mogli tu napisać : witam kupiłem chcę się podzielić wrażeniami , jestem w tej grupie i niczego nie żałuję , a ci co sądzą że zakup słuchawek mógł by mnie cokolwiek zaboleć powiem jedno mam wspaniałą kochającą rodzinę dwóch synków i żonkę , dom który według mojego planu zbudowałem od podstaw , mieszkanie , samochód więc cóż to wydatek rzędu 2,500 euro na zestaw słuchawkowy???. Tyle zapłaciłem za oczyszczalnie ścieków :) a to pierwsze więcej sprawia mi przyjemności.
Poza tym wystarczyło mi sprzedać jeden magnetofon i kopić słuchawki proste:) a zostało mi jeszcze kilka takich taśmociągów więc może kolekcja Staxów się powiększy :)
Przepraszam że nie w temacie ale obiecuje już więcej o tym nie pisać , bo i tez zaglądanie komuś w finanse okrężna drogą uważam za gruby nietakt.
może nie do wszystkich dotarło więc wklejam to i tutaj .
Nie ma złej pogody jest tylko złe ubranie;)
Nie ma złej pogody jest tylko złe ubranie;)