Audiohobby.pl

Ostatnio obejrzane.

magus

• 20990 / 6256
  • Ekspert
08-05-2011, 13:04
bo konserwa jesteś! :)
Odszedł 13.10.2016r.

• Gość
08-05-2011, 13:19
Musi tak :)

• Gość
08-05-2011, 17:03
Coś dla DKwassa - lobby homoseksualne kompletnie opanowało Hollywood.
W ostatnio oglądanym Black Swannie sa oczywiście sceny lesbijskie.
A tu znalazłem następnego dziwoląga :)

Life Blood (2009) - i opis:

Brooke i Rhea to para gorących lesbijek, które natrafiają na nadprzyrodzoną siłę. Teraz po czterdziestu latach w sylwestra budzą się z martwych jako odrodzone nowe stworzenia. Stały się jeszcze bardziej sexownymi i zmysłowymi wampirkami...

Łomatko...

Detektyw Kwass

• 7851 / 6214
  • Ekspert
08-05-2011, 19:46
A jest tam coś do obejrzenia oprócz migdalących się dziewuch?
Bo ja dziewuchi owszem, lubię, ale taka-owaka musi jeszcze umieć gotować czy coś w tym guście.
Jak tylko maluje paznokcie i się wypina to rzucam.

--
Plan Fugu. "Zastosowanie konkretnych środków dla stworzenia dalekowschodniej doktryny politycznej przyjacielskiej dla Japonii w kręgach bliskich prezydentowi USA przez manipulowanie wpływowymi Żydami w Chinach".

• Gość
08-05-2011, 20:48
Ja mam wrażenie, że tera jes trynd, panie dzieju.
Pedałowo-lesbijkowy.

kuben

• 488 / 5664
  • Zaawansowany użytkownik
08-05-2011, 22:21
The Man Who Fell to Earth (1976) Z Davidem Bowie
Newton (David Bowie) jest obcym przybyłym z planety, która umiera z powodu braku wody. Newton zostaje wysłany na bogatą w zasoby naturalne Ziemię by znaleźć sposób na uratowanie swojej planety i dostarczyć zaopatrzenie. Przybywa w przebraniu człowieka, zaczyna wykorzystywać swoje umiejętności i wiedzę do zdobycia władzy, wpływów, aby umożliwić transport wody na swoją planetę.
Pierwsza godzinę wytrwałem dzielnie, ale już drugą obejrzałem w 5 minut. Gdyby zrobił to porządny reżyser mogło by coś z tego wyjść porządnego a nie dno. Z drugiej strony Bowie pasuje do takiej roli aliena, z tym swoim bezpłciowym wyglądem i skromnym talentem aktorskim :)

--------------------------------------------------------------

Detektyw Kwass

• 7851 / 6214
  • Ekspert
09-05-2011, 13:05
Cóż, tak to jest jak się robi filmy pod gwiazdę muzyczną.
Znacie jakiś dobry tytuł z Elvisem? :)

--
Plan Fugu. "Zastosowanie konkretnych środków dla stworzenia dalekowschodniej doktryny politycznej przyjacielskiej dla Japonii w kręgach bliskich prezydentowi USA przez manipulowanie wpływowymi Żydami w Chinach".

domzz

• 1113 / 6170
  • Ekspert
09-05-2011, 14:24
"Hobo With a Shotgun"
W roli głównej Rutger Hauer

http://youtu.be/mSFKGn5ocLI

To jest jeden z dwóch filmów reklamowanych w Grindhouse (obok Machete).
Przy czym Maczeta jest jak Reksio przy tym filmie.
Ogólnie film jest o rzeźni jaką robi wk****ny bezdomny, po tym jak zostaje po raz enty upokorzony.
Powiem szczerze, że takiej popierdolonej(sorry nie da sie tego inaczej opisac) rzezi w filmie jeszcze nie widziałem.
Ten film jest chory.

• Gość
09-05-2011, 19:47
To mi się będzie podobać

• Gość
09-05-2011, 23:05
Znalazłem następny film edu dla Kwassa:

Wątpliwość / Doubt (2008)

Katolicka szkoła na Bronxie w 1964 roku. Pewna zakonnica zaczyna podejrzewać księdza, o to, że zbyt mocno interesuje się życiem pewnego ucznia. Czy to tylko nadopiekuńcze obawy, czy coś poważniejszego? Czy działając zgodnie z zasadami panującymi w szkole, można dowiedzieć się prawdy?

• Gość
09-05-2011, 23:09
Sarah jest młodą zakonnicą, w zakonie dość nietypowym - zakonnice, rzecz jasna nago, porcjują prochy, a ojczulkowie liczą kasiorę. Podczas jednego transportu, gdy ginie część towaru, Sarah zostaje oddana jako "wynagrodzenie" dla klienta, po czym w burdelu brutalnie zgwałcona. W trakcie doznaje olśnienia, sam Bóg zstępuje by uczynić z niej swego mściciela. Przepełniona boską mocą Sarah wyrusza mścić się na księżach [i nie tylko!], a zemsta będzie mocno krwista..

• Gość
09-05-2011, 23:11
i nie tylko - również na pastorach, czarownikach Kabunda i muezinach.
O Glennie Millerze nie wspominając.

• Gość
09-05-2011, 23:14
18-nastoletnia dziewica / 18 Year Old Virgin UNRATED (2009) DVDRip Xvid-aaaevilacharya (TiRG)

sajensfikszyn!

Dudeck

• 5101 / 6221
  • Ekspert
10-05-2011, 00:20
Lubimy się bać . I dlatego od czasu do czasu trzeba sięgnąć po jakiś taki właśnie film . Sięgnąłem więc po "Inni" z Nicole Kidman .
Generalnie nie lubię filmów z Bardzo Znanymi Gwiazdami - są tak oklepane ( gwiazdy , oczywiście ) , że sam film staje się ( w moim mniemaniu ) taki niezbyt przekonywujący w swej wymowie .
A tu - niespodzianka !  Film rewelacyjnie nakręcony , pierwszorzędne aktorstwo ; powrót do starych , dobrych "strasznych" filmów , gdzie doskonale straszy się widza już samą atmosferą - film , w którym nie wiadomo ...  , a na dodatek ... .
Warty zobaczenia , ale nie wolno wcześniej dowiadywać się jego fabuły ! Zepsujecie tym tylko swoje oglądanie .    

• Gość
10-05-2011, 00:59
Dudeck - film świetny i nie wyobrażam sobie innej aktorki w miejscu stonowanej "przezroczystej" Kidman. Dla tych, którzy nie widzieli - marsz do kąta.
Teraz oglądam R-point - koresponduje z Innymi. Nie mniej Inni to już wg. mnie klasyk.