Teraz trochę więcej o tym magnetofonie. Produkowany był w 新加坡共和国 .Były też produkowane w Royaume de Belgique.
Funkcje specjalne tego magnetofonu to:Filtr MPX/ ESI -sterowanie/synchro CD. Można podłączyć słuchawki: 8 - 600 Ohm (6,3 mm jack) bez regulacji głośności.
W srodku równo jak w koszarach wojskowych- hehe....Nagrywa odtwarza -no właśnie, jednym może pasować drugim nie. Wskażniki wysterowania diodowe ,licznik mechaniczny, otwieranie drzwiczek na kasetę magnetofonową mechaniczne.Nie trzeba przekładać kasety magnetofonowej na drugą stronę bo jest głowica obrotowa(autoreverse)-specjalny mechaniczny 3-pozycyjny przełącznik.
Przyciski funkcyjne są ustawione pod pewnym kątem co ułatwia ich używanie(nie męczy nadgarstka w ręce). Niektóre
przyciski funkcyjne mają diody sygnalizujące działanie ich-:))) Wygodna duża gałka(średnica około 35mm) od regulacji wzmocnienia poziomu zapisu (Rec Level) wyskalowana od 0-10.
To tyle z mojej strony o tym magnetofonie napisałem bo więcej nic nie przychodzi do mojej głowy -:)))