Mam już ten interface Amanero parę dni :) Jednak naszło mnie na walkę z silnikami, ciekawość została zaspokojona i pora na nową zabawę :)
Czyli powrót do eksperymentów z DAC-ami i właśnie ten interface był potrzebny.
Oczywiście nie jest to najlepszy na świecie zapewne, ale grzebałem po necie żeby temat >obczaić heheheh No i generalnie skończyło się na sztuce która jest polecana.
U mnie zadziałała nawet od kopa i przewinięcie menu wskazuje że może obskoczyć wszystko czego potrzeba.
Czy to ściema czy też prawda to okaże się jak już wszystko ze sobą połączę drutami :) Trochę zejdzie na stanowisku badawczym ale już nie mogę wyrobić żeby sprawdzić czy to zadziała zgodnie z założeniami.
Jeżeli tak to wtedy zacznę główkować nad obudową- czy wziąść którąś z gotowców które zachomikowałem czy też może robić swoją od podstaw.
Chodzi mi o rozmiar normalnej wieży- może w formie >naleśnikowej < to i tak masa miejsca na audiofilskie powietrze w środku będzie.
Nawet jeżeli uzbroję dac-a w przybombasy typu swój napęd cd, własny komp itp. Może nawet jaki ekranik full HD heheeheh wstawię.
Gdzieś nawet wala się taki 5 cali- ale ustrojstwo przez niego może wyjść całościowo za duże.
Zobaczy się.
Najpierw pierwszy rozruch musi przejść pomyślnie.