Czemu nie nagrywasz od razu ze streamingu tylko przez CD-R? Nie podważam, tylko jestem ciekawy :)
Już odpowiadam-mam techniczną możliwość nagrywać ze streamingu (analogowo/cyfrowo)-zależy co jest podłączone,
urządzenie nagrywające .Na CD-R na od razu gotowca też kiedyś robiłem-ale trzeba uważać, chodzi o początek/koniec
utworu i nie zawsze udawało mi się dobrze trafić-(refleks szachisty)-hehehe.... Łatwiej kiedy się nagrywa cyfrowo,wtedy można użyć funkcji SynchTrack1-jeśli urządzenie do nagrywania ma taką funkcję i jest połączenie przewodem cyfrowym-wtedy idealnie startuje nagrywanie/zatrzymanie. Kiedy nagrywam na CD-RW - Audio (zamknięta) mogę potem wymazać,ułożyć taką kolejność utworów jak zaplanowałem.Mając taką gotową płytkę mogę
nagrać na kasecie magnetofonowej pilnując czasu albo automatyka tzn. w odtwarzaczu cd -wpisuje na przykład C-90
i sam wybiera z płyty taką ilość utworów aby czasowo pomieścić na każdej stronie kasety magnetofonowej.Następna
możliwość to zgranie takiej CD-RW-Audio na MD/DCC-analogowo lub cyfrowo.
Wiem że nie będzie jakości audifilskiej , nie zabiegam o takową-ale coś muszę robić w strefie audio-hobby aby nie
zwariować w domu na emeryturze, nie mam smykałki do napraw swojego audio sprzętu.