deklinacja musze sie wyzyc...
ale ahu...oy magnetofon
ale ahu.ny magnetofon
itd
ulzylo mi
zagadka--- ok
sekunda
..
na szybko opowiem historyjke do tej zagadki pisze z samochodu ..poczekajcie az na koncu napisze . wtedy powiem koniec i bedziecie mogli zgadywac
historia zaczyna sie tak bylem kiedys na targu u nas ..w Polsce .. Katowice Zaleze ( teraz to ciuchy sa tam tylko sa beee )
ok dalej gosc mial duzo sprzetu i nagle widze metalowa ramke ...co to
on mowi ze to do magnetofonu co ???
lapie do reki i nie pasuje to do niczego co widzialaem kiedykolwiek,,, mowi ze na 100% do magnetofonu ,,
jakiego ?
i powiedzial ze produkcji polskiej ,,,,
serce mi stanelo jak to
ramki z metalu sprzedawail w sklepach do magnetofonu ..tak "synek" .... bylem mlody ,,he he he he stare czasy
ale synek to bylo do kitu bo jak wlozyles magnetofon do tej ramki to juz sie nie dalo kasety zmienic ....trzy balo znow wyciagnac magnet..badziew...eeee robi sie coraz ciekawjej ..no panie kasety wylatywaly...nie szlo tego obslugiwac...zakazdym razem wyciagac sprzet nie no szarpac kablem z pradu ...bez sensu
dobra mow pan jaki to byl magnetofon
synek " jo ci dom ta ramka za darmo jak mi na drugi tydzien powiesz do jakiego to bylo magnetofonu"
lapska podalismy sie ze deal stoi
chciale kupic spodnie to i tak tam musialem 2 raz jechac...
no i co przepraszam za wyazenie "du..a" ..nie ma interneta .nie ma komorek..nie ma fotek..nic...nie ma nic do kogo isc ,,,kogo zapytac...lecialem do jakigos sklepu no Pani Zosia w sklepie Radiotelwizyjnym nie miala pojecia o co biega
pytalem wszystkich co znalem ...i poleglem na calego
za tydzien pojechalem na wolny handel
goscia nie bylo
i tak by sie skonczyla ta historai
ale ze jestem tzw " niezapomnajka" szukalem pytale co jakis czas .. i jak to w zyciu bywa ... za pare lat ,,15 moze
w Pradze widzialem za szyba wystawowa Vintage HIFI z Polski .. komplet magnetofon i ramka !!!
BINGO
magnetofon na licencji Thomson
lezacy magnetofon lezak
nie chce pokazac magnetofonu na razie poniewaz to za latwe ... ma jedyna funkcje ktora mnie powalila
nie wiedzialm jej nigdy w zadnym innym magnetofonie
UWAGA
przyciski play przewijanie mozna naciskac normalnie w pionie klawiszowo
ale UWAGA rowniez wsuwamy je jak w szufladzie !!! w poziomie
genialna sprawa cos niesamowitego
teraz juz wiecie co to ??
MADE IN POLAND
jak zgadniecie powiem pare slow wiecej
koniec
ech pokaze cos z magnetofonu