>>zwykle kondensatory sa tam takiej sobie jakosci....proponuje ruski papierowo olejowy....moze niebawem bede organizowal kolejne zamowienie z ebay, bo robia sie u mnie deficytowe :))))
:-0 !!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem, moze testowałem jakies inne ruskie olejowce, ale jak dla mnie to jest syf jak rzadko. Z reguły nie przywiązuję wielkie wagi do jakości elementów, tzn. nie pakuję pierszego lepszego syfu, ale też olewam równo wszelkie Millsy, SCRy i Mundorfy - różnice w porównaniu do Vimek, Philipsów czy nawet Jantzenów są kosmetyczne , a cena znacznie wyższa, byłem wzęc nielicho zaskoczony jak ruski olej całkowicie zdemolował dźwięk i to wcale nie wrzucony w szereg tylko równolegle do głośnika (midwoofera), do tego stopnia, że w pierwszym momencie podejrzewałem błąd w montażu. Swego czasu mogłem mieć tego ile chciałem po jakieś 3 złote za sztukę, ale nie skorzystałem... jesli u ciebie to ustrojstwo jakimś cudem sie sprawdza to mogę się spytać człowieka, tóry mi to oferował czy jeszcze tego nie ma. Daj jednak zdjęcie tego swojego sowieta, bo mam wrażenie że testowałem zupełnie coś innego. Moje były brązowe, wymiarów mniej więcej pudełka zapałek. ogólnie wygladały jak wymontowane z jakiegoś BMP1 albo T80.