Chaos.
Już odpowiedam:
skad wiesz co wchodzilo w sklad zestawu? masz jakies katalogi czy tylko internet? -
Nie mam katalogów, korzystam z neta o ze strony http://wegavision.pytalhost.com/ - to są moje katalogi, poza tym inne zagraniczne fora sie poczyta etc.no i gdzie ty to wszystko trzymasz? masz dom? posiadlosc? zamek z lochami?:-)
Nie mam zamku z lochami,
nie mam posiadłości, nie mam domu. Mam mieszkanie, a w nim trzy pokoje z tego jeden pokój zawalony jest sprzętem i akwariami.
To nie wszystko co mam !dzieki tez za Yamahe!
Nie ma za co - prosiłeś - masz !jak ci sie sprawuje minidysk? uzywasz go? a zmieniacz i dvd? wszystko na chodzie?
Minidisc sprawuje sie super, działa cały czas, choć ostatnio więcej poświęcam kasetom i taśmom, LP-kom a potem CD-kom - i w takiej kolejności.,
Zmieniarka także działa ok., DVD także tylko jest upierdliwe co do płytek. To nie MANTA gdzie włożysz płyte chodnikową albo z regipsu i gra - Lubi orginalne płytki. Yamaha cała działa. A dzięki Tobie rzeżbie znowu decka Yamahy 580. Ten tez mnie nie zawiódł - tylko ta kieszeń mi nie pasuje. Mogli sie bardziej postarać - Ci od Yamahy oczywiście////////////
Marku - ja wiem, że masz 720 tke od Philipsa. Twoje posty i filmiki widziałem, można powiedziećm że to od Ciebie chwyciłem bakcyla PHILIPSA. Miałem też swego czasu 720, Najwuższego PHILIPSA jeżeli chodzi o szpule ale sprzedałem i żałuje. Teraz jej na lekarstwo. Pozostały mi 4 gramofony G 212 dwie sztuki, Jeden w wersii pod tytułem SIERRA - taką ma nazwę ale to 212 tka, no i mam też 312 tke, ale już o tym wspomniałem wcześniej.
A kolumienki ? Wiem o jakich piszesz. Też sie takowych nie dorobiłem. Zostawiałem na póxniej no i jest za późno !!!
A szkoda. To już rarytas. Tylko Pgilips, Grundig i Braun - o ile dobrze wiem produkowali takie czynne kolumny, ale Philips mieł jeszcze coś innego. Prawda ? Słynne
MBF !!!