Witam, na początku się przywitam i pozdrowię. Trafiłem przypadkiem na temat o cx20152 i poczytawszy postanowiłem kupić odtwarzacz z tym dacem na pokładzie. Udało mi się nabyć Pioneera pd 5030, super mam co modyfikować, niestety nigdzie nie mogłem znaleźć schematu ale zabrałem się do roboty. Usunąłem filtry,wyjście podłączyłem przez PIO 4,7uF zmieniłem kondensatory integratora z 1000p na 680p grało super, myślę usunę kondensatory elektrolityczne które były koło daca. Usunąłem je a tu amba nie gra, trochę popierduje ale nie gra. Odtwarzacz zaczął gubić ścieżki podczas odtwarzania płyty czego wcześniej nie robił. Wlutowałem je z powrotem i nadal nie gra. Poszperałem w necie i znalazłem schemat modelu pd x88 który się niewiele różni od pd 5030. Kondensatory po których usunięciu pojawił się problem to c87, c88 za dacem, c123, c124, c97 i c98 koło układu ic19. Nie wiem co spitoliłem ale jakby ktoś z was miał czas rzucić okiem na schemat który wkleję to byłbym wdzięczny. Tak fajnie żarło i zdechło.