Witam.
Chciałbym skompletować zestaw quasi-podróżny. Coś co mógłbym przy odrobinie dobrej woli przetransportować w walizce z ciuchami albo plecaku. W podróży na moje (nie)szczęście nie rozstaję się z komputerem, więc to on będzie służył za źródło.
Obecnie posiadam u siebie wzmacniacz Lake People G99/2. Nie należy do mnie, ale nie moge znaleźć racjonalnych przesłanek, żeby go oddać, więc niedługo pewnie go kupię. W takim wypaku brakuje mi jedynie jakiegoś DACa. Problem byłby łatwiejszy do rozwiązania, gdyby nie właśnie kryterium transportowe - oczekuje chasis o wymiarach podobnych do G99/2.
W takiej sytuacji wypada podać przedział cenowy. Cóż, słuchałem dotychczas paru DACow i na przykład Beresford mnie całkowicie zaspokajał. Z drugiej strony, nie wiem czy wzmacniacz słuchawkowy nie zasługuje na coś lepszego. Więc stawiam orientacyjną barierę na 300$, ale mile widziane tańsze odpowiedniki. Jak i propozycje bardziej hi-endowe, również cenowo.
Nie podaje więcej szczegółów konfiguracyjnych, bo nie chciałbym niczego sugerować. Tak czy inaczej pójdę towar odsłuchać jeśli to będzie możliwe. A moje preferencje i tak mogłyby zostać źle zrozumiane. Jeśli jednak jest to koniecznie wymagane, to proszę pytać.
Pozdrawiam
dc