Hm.. Dziekuje za mini wyklad odnosnie lamp.
Co do opisu Woo, nie wiem czy powinienem sie na niego porywac majac w takim razie jedynie Electro Harmonixy Gold 6922 oraz Philipsy JAN 6922 i General Electric 6080 i Internationale EZ80.
Ostatni w dziala recenzje Krisio probowal opisac SOHE II vs Gainclone i zarzucono mu brak odpowiedniego sprzetu, moje budzetowe zrodlo tez raczej do tych z gornej polki (przynajmniej cenowej) sie nie zalicza. A mysle, ze wielu juz po przeczytaniu, ze zrodlem jest komputerowy Interface Audio zagotuje sie w sobie :) To, ze mnie pasuje i wolalem je od wielokrotnie drozszego DACa, to przeciez juz tylko moj subiektywny gust.
Wczoraj spotkalem sie z Rolandsingerem, wypilismy dobra Gunpowder oraz piwo i przede wszystkim zajelismy sie fenomenlna wrecz dla mnie plyta Sonar Kollektiv Orchestra - Guarenteed Niceness oraz nowym albumem Jazzanovy.
Bylo mi tez dane posluchac wzmacniacza WBA (White Bird Amplification HPA-01). Mysle, ze mozliwosci w stosunku do ceny ma bardzo dobre, swietnie zgrywal sie z AudioNemesisem. Niestety obecna wersja nie byla wstanie wysterowac K701 i HD650 - autor jednak opracuwuje juz nowa wersje ktora bedzie potrafila ociagnac i takie sluchawki.
O Woo moze napisze cos Roland, ktory to zrodlo ma przeciez lepsze i nie bedzie to opinia wlasciciela wiec mysle, ze dla wielu plus :)
Jezeli kiedys spotkamy sie z forumowiczami na jakis meetingu, na pewno takze i inni posluchaja Woo i rozserza opinie o inne perspektywy :)