Mysle, ze to nie jest tak ze za wszystko odpowiedzialny jest spzet. Daleko nie trzeba szukac bo wystarczy spojrzec na DAc i wzmacniacz Majkela. Czy z nimi GS1000 gra zle albo slabo ? :) Nie powiedzialbym.
Z Woo GS1000 graly najlepiej ze wszystkich moich sprzetow. Pieknie, fajnie i widowiskowo. OK. Widze, ze jednak trudno jest sie Wam przestawic na inny sposob myslenia (moj) bo w domysle, na tym forum przyjelo sie, ze "ktorz jst jak Grado" :)
Jak juz napisal Roland cytujac mnie - wiecej przyjemnosci ze sluchania muzyki dal mi iRiver H340 z Senkami HD 25-1 niz GS1000 na calkiem niezlym juz przeciez stacjonarnym torze.
Dla mnie to nie jest smutne, ba - wrecz pozytywne bo jak powiedzial Kopaczmopa - nie ma jedynej slusznej drogi w Audio.
Nie bede sie tutaj rozwodzil nad tym jaka jest moja i dlaczego nie GS1000 bo w odpowiedzi wiekszosc z Was forumowiczow bedzie chcialo mi tutaj udowodnic, ze "jego zdaniem GS1000 przeciez potrafi tak i tak i to pewnie lepiej". Tylko, ze to bedzie jego zdanie i jego oczekiwania :)
Moje widocznie sa po prostu inne.
Co do tej wymiany GS1000 na E9 - ja nie zastanawialbym sie ani chwili i wybral GS1000. To, ze E9 sa drozsze wogole mnie nie przekonuje, dla mnie powinny byc minimum 2 razy tansze niz GS1000 :)
Bardzo mozliwe, ze takze duzy wplyw na moja ostateczna decyzje ma to ze znacznie wiecej lat niz buduje audiofilski system (poniekad audiofilski) zajmowalem sie jak by nie bylo muzyka od strony tworzenia w oparciu o elektronike co takze rzutuje na preferencje odnosnie prezentacji.
Aha, czuje tez nieodparta chec sluchania calej mojej kolekcji albumow :))